Showroommodel Tempur Cloud 19 cm

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal Tempur matrassen en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 40% korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Tempur Cloud 19 cm.

Voordelen showroommodel Tempur Cloud 19 cm

  • De matras is direct leverbaar
  • De matras is te combineren met de andere Tempur matrassen van 19 cm hoog
  • De matras heeft een zeer aantrekkelijke prijs

Afmeting: 90*210*19

Van € 1398,- voor € 495,-

Direct kopen? Dat kan hier.

De juiste keuze

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de Tempur ondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van Tempur, maar dan met een zachter gevoel. Tempur Cloud matrassen zijn geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems.

Opbouw van de matras

Hoe dikker de Tempur Cloud matras, hoe zachter het ligt. De Tempur Cloud Breeze 27 matras is als volgt opgebouwd: een duurzame onderlaag van 11 cm, daarop de Tempur ondersteuningslaag van 4 cm en daar bovenop de Tempur Extra Soft comfortlaag van 4 cm.

Reiniging en onderhoud

De kern van het Tempur Cloud matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om Tempur producten te reinigen, kunt u de hoes gemakkelijk verwijderen en wassen op 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgens de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Deze zal niet verdwijnen wanneer u de hoes wast.Het Tempur materiaal kunt u laten luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.