Showroommodel Swissflex Uni 20

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het mooie Showroommodel Swissflex Uni 20.

Voordelen Showroommodel Swissflex Uni 20

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed is ‘live’ te bewonderen in onze showroom

Kenmerken Swissflex Uni 20

  • Afmeting: 90*210
  • Lattenbodem Uni 20, pneumatisch, 90*210
  • te plaatsen in uw ledikant of ‘stand alone’ met de standaard potenset

Van € 2275,- voor € 1095,-

Dit bed kan gecombineerd worden met Swissflex matrassen uit de showroomsale, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Showroommodel Swissflex uni 20

Over Swissflex Uni 20

De beproefde Swissflex®-lattenbodem laat u ´zweven´ op topniveau. Het automatische lattenbodemsysteem uni 20 overtuigt door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven. De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de uiterste rand. Voor een ideale ontlasting en ondersteuning in alle houdingen. De verticale veerweg van 60 mm zorgt voor de perfecte aanpassing aan het lichaam. Daarnaast zijn de dubbellatten afzonderlijk draaibaar en zorgen zodoende voor een betere ergonomie. Door de frameloze constructie wordt optimaal gebruik gemaakt van het ligvlak. Ter vergelijking: Een gewone lattenbodem biedt alleen in het midden comfort, oftewel op 65% van het ligvlak. Ook bij een eenzijdige belasting blijft het ligvlak horizontaal (anti-rol-effect). Het ligvlak is ingedeeld in verschillende comfortzones die reageren op druk van de verschillende lichaamsdelen:

1. Middelelastische hoofd- en voetzone
2. Hoogelastische schouderzone
3. Sterk ondersteunende middenzone met rode golflatten

De uni 20 lattenbodems zijn een echt premiumproduct van de hoogste kwaliteit. Dat bewijst ook de GS-certificering, waarmee het hoogste niveau van veiligheid gegarandeerd wordt.

Over Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949.

Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor uw slaapcomfort te waarborgen.

En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn.