Showroommodel Raffito Twist

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal kasten, bedden en matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop met een fijne korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Raffito Twist.

Showroommodel Raffito Twist Showroommodel Raffito Twist Showroommodel Raffito Twist Showroommodel Raffito Twist

Showroommodel Raffito Twist

  • maat: 298 cm breed * 255 cn hoog * 63 cm diep
  • kast met 3 elementen en zes deuren
  • uitgevoerd in helder wit
  • Mezzo grepen

Indeling

Showroommodel Raffito Twist indeling

Deze mooie Raffito Twist kast is ook nog eens bijzonder handig ingedeeld. In het meest linker element bevinden zich twee hangroedes. Deze hangruimtes zijn voldoende hoog voor overhemden, jasjes en broeken. Erboven bevindt zich nog een legplank. In het middelste element is een langer hanggedeelte; voldoende hoog voor langere vesten, jasjes en jurken. Eronder een dubbele, luxe lade met softclose. De laden hebben één front en een ingefreesde greep.  en erboven twee legplanken. Voor de echt lange jurken en jassen is plaats in rechtergedeelte. Ook daar zijn weer planken en plankjes voor al uw shirts en accessoires. Mocht het interieur niet geheel naar uw wens zijn, dan zijn er altijd aanpassingen en aanvullingen mogelijk!

Voordelen showroommodel Raffito Twist

  • De kast is direct leverbaar
  • De kast heeft een aantrekkelijke prijs

Van € 2605,52            voor € 1699,-     (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Wilt u deze kast laten inmeten, bezorgen en monteren? Dat is uiteraard mogelijk en wij rekenen daar € 330 voor.

Over Raffito Twist

Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in verrassende kleurstellingen. Met Raffito draaideurkasten kunt u een hoogwaardige en hedendaagse kast creëren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kunt u voortaan ins stijl. Daarbij wordt iedere kast exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Alle Raffito kasten worden duurzaam geproduceerd, waarbij de meeste zelfs voorzien zijn van het PEFC-certificaat. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid met een garantie van 20 jaar.