Showroommodel Perzona boxspring

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Perzona boxspring.

Voordelen Showroommodel Perzona boxspring

  • De boxspring is direct leverbaar
  • De boxspring heeft een aantrekkelijke prijs

Kenmerken Showroommodel Perzona boxspring

  • Afmeting: 180*210
  • Vlak
  • met hoofdbord Plain Large, te monteren aan de muur
  • Gestoffeerd in Supreme 76 antraciet/zwart faux leather
  • met chromen pootset

Van € 4398,- voor € 2995,-

Deze boxspring kan gecombineerd worden met de Perzona matrassen, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Perzona matras Standard

(alleen te koop  met boxspring)

180*210
2 matrassen in 1 Double Cover
1 x soft, 1 x medium

Van € 2346,-  voor€ 1495,-

 

Over de Perzona boxspring

Ieder matras heeft een goede basis nodig om goed tot zijn recht te komen. De Perzona boxspring is speciaal ontwikkeld voor de Perzona matrassen en geven de matrassen een nog beter comfort en extra ondersteuning. De Perzona boxspring is gebaseerd op een volledig metalen frame. Voor de stoffering is gekozen voor de beste stoffen, waarbij de hoeken zijn afgewerkt met een dubbele zadelsteek.

Een ergonomisch gekozen zonering van 7 zones geeft de extra ondersteuning en comfort waar het lichaam dit nodig heeft. De afdeklaag bestaat uit 2 cm goed ventileren comfortschuim. Verder is de bovenzijde van de stoffering afgewerkt met een uniek ventilerend anti-slip materiaal. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen. Het Perzona Plain hoofdbord kenmerkt zich door een pure en geheel strakke vormgeving. Het hoofdbord is  voorzien van een ophangsysteem, waarmee het hoofdbord gemakkelijk aan de wand kan worden opgehangen. Dat Perzona de lat hoog legt is wel duidelijk: Overal kiest Perzona voor het maximale.