Showroommodel Perzona boxspring 4M+

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Perzona boxspring.

De ergonomisch gekozen zonering van 7 zones in de boxspring geeft de extra ondersteuning en comfort waar het lichaam dit nodig heeft. De bovenzijde van de stoffering afgewerkt met een uniek ventilerend anti-slip materiaal. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen.

Voor de stoffering van de Perzona boxspring is gekozen voor een Fabulous stof; een mooie gemêleerde stof in een mooie grijs. Geheel niet toevallig is dit dezelfde stoffering als de onderkant van de matras.

De pootset is uitgevoerd in lichtgrijs met een alu voet.

De 4+ motorige Perzona boxspring is uitgerust met 4 krachtige motoren, die de nek, het hoofdeind, de knieën én het voeteneind onafhankelijk van elkaar, traploos kunnen verstellen. Het hoofdeinde en voeteneinde kunnen zowel naar boven, als naar beneden versteld worden. En dat is heel bijzonder. Zo kun je een fantastische zit creëren, maar -door het hoofdeinde een stukje naar beneden te zetten -ook een buikslaapstand die wij nog nooit ergens anders gezien hebben. Daarnaast heeft deze box een uitgebreid massagesysteem met 5 programma’s, LED verlichting onder het bed én de mogelijkheid tot synchroonverstelling.

De afstandbediening is draadloos (RF) en heeft 4 memoryfuncties én is uitgerust met een wekfunctie en een duidelijk LCD display.

Kenmerken van het showroommodel Perzona boxspring

  • Afmeting: 180*210
  • Met twee 4M+ boxsprings
  • Met één matras Perzona Individual 10 firm matras
  • Met één matras Perzona Individual 14 firm matras
  • Inclusief bezorging en montage

van € 12.294,- voor € 8.995,-

Meer over Perzona

Als persoon ben je uniek en dat is jouw manier van slapen ook. Maar hoe weet je nu welk matras het beste bij je past? Perzona gelooft niet in één matras voor iedereen. Elk matras dat Perzona maakt is uniek en helemaal op jouw lichaam afgestemd, zodat je jarenlang kunt genieten van zorgeloos slaapcomfort.