Showroommodel Möller Design MD13 ledikant

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Möller Design MD13 ledikant.

Het massief eikenhouten ledikant in combinatie met het gestoffeerde Bohemian hoofdbord geeft dit bed zijn charme. De linkerkant van het hoofdbord is breder, en dat maakt het bed speels. Het hangende massief eikenhouten nachtkastje en de stoere zwarte poot maken het bed helemaal áf.

Dit showroommodel is heel goed te combineren met bodems en matrassen uit de sale, bijvoorbeeld met:

 

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie bed? Kom langs om het showroommodel Möller Design MD13 ledikant ‘live’ te bekijken!

Kenmerken van het showroommodel Möller Desing MD13 ledikant

  • Afmeting: 180*210
  • Met Bohemian hoofdbord met hangend nachtkastje
  • Zonder bodems en matrassen
  • Inclusief bezorging en montage 

van € 5.436,- voor € 2.699,-

Meer over Möller Design

30 jaar bepalende stijl In 2017 viert Möller Design 30 jaar in het bedrijfsleven. Het in Lemgo gevestigde bedrijf werd in 1987 opgericht door Friedrich-Wilhelm Möller, aanvankelijk als een ontwerp- en distributiebureau met externe productie door industriële partnerbedrijven. Het maakte snel naam door onconventionele woonconcepten die voldeden aan de hoogste normen in hun formele esthetiek en functionaliteit. In de loop der tijd zijn er veel moderne klassiekers ontstaan ​​zoals de YOMO en DESHIMA bedden, de GIRONDA tafel of de FALTER, FACETTO en PARA kasten. Ze hadden allemaal stijlbepalende karakters.

Tegenwoordig produceert Möller Design bedden en meubelsystemen van hoge esthetische en ambachtelijke kwaliteit en met de nadruk op een lange levensduur. In samenwerking met toonaangevende ontwerpers worden voortdurend spannende en innovatieve ontwerpen gecreëerd, zoals het bed ALVA en PAD van Hoffmann Kahleyss.

Möller Design staat al 30 jaar voor de beste fabricagekwaliteit en elegant design. Wij vervaardigen onze producten met aandacht voor detail en een passie voor mooie materialen. We bieden een hoge mate van flexibiliteit en stellen klanten ook in staat om speciale verzoeken te doen. Vanzelfsprekend zijn wij toegewijd aan onze regio Oost-Westfalen en aan de productie “Made in Germany”.showroommodellen

Tot 50% korting

Sale