Showroommodel M line Multi Motion

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel M line Multi Motion.

Het M line Multi Motion bed is het schoolvoorbeeld van slim design. Dit stijlvolle ledikant ondersteunt de hybride technologie die M line matrassen biedt en is speciaal ontworpen om de M line matraseigenschappen verder te versterken. Centraal hierin zijn de ingebouwde zonering en latten / mini-pocketveren in de bedbodem, wat het slaapcomfort versterkt en een ergonomische slaaphouding verzekert.

Ons showroommodel is uitgevoerd met tweemotorige bodems, met een Dawn hoofd- en voetbord in Urban Navy 49  (donkerblauw) en met antraciet Hairpin pootjes. De aanbieding is exclusief matrassen, zodat je deze helemaal zelf kunt uitzoeken. Alle matrassen in de sale passen op dit mooie bed, maar ook met nieuwe matrassen maken wij graag een aanbieding voor je.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie bed? Kom langs om het showroommodel M line Multi Motion‘live’ te bekijken!

Kenmerken van het showroommodel M line Multi Motion

  • Afmeting: 180*210
  • Met tweemotorig verstelbare bodems
  • Met Dawn hoofdbord
  • Met Dawn voetbord
  • Zonder matrassen
  • Inclusief bezorging en montage 

van € 4.573,- voor € 3.195,-

Meer over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van  M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. Je brengt immers gemiddeld één derde van je leven slapend door. M line geeft hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken zij over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line trots op is!

Alle M line producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van M line matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. 

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale