Showroommodel Lundia schuifdeuren

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal kasten, deuren, bedden en matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop met een fijne korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Lundia schuifdeuren.

Showroommodel Lundia schuifdeuren    Showroommodel Lundia schuifdeuren    Showroommodel Lundia schuifdeuren tekening

Showroommodel Lundia schuifdeuren

  • maat: 298 cm breed * 255 cm hoog
  • 3 schuifdeuren inclusief onder- en bovenrails
  • Met omlijsting Lundia Helder en Verfijnd
  • uitgevoerd in Cappuccino glas en eiken

Deze mooie, brede Lundia schuifdeuren kunt u plaatsen  (of door ons laten plaatsen) voor een bestaande kast of als afscheiding van twee ruimten. De drie deuren komen met het benodigde railsysteem en soft close. De combinatie van Cappuccino glas en eiken is uiterst smaakvol en zal in menig interieur mooi staan. De kleur van het eikenhout is modern en zal prachtig zijn in combinatie met een houten vloer. Is uw ruimte breder of hoger? Wij kunnen altijd een eindpaneel of plafond toevoegen, zodat deze deuren in uw ruimte passen. Ook het toevoegen van een interieur achter deze deuren is geen enkel probleem.

Voordelen showroommodel Lundia schuifdeuren

  • De showroommodel Lundia schuifdeuren zijn direct leverbaar
  • De showroommodel Lundia schuifdeuren hebben een aantrekkelijke prijs

Van € 1886,33 voor € 895,- (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Wilt u deze deuren laten inmeten, bezorgen en monteren? Dat is uiteraard mogelijk en wij rekenen daar € 275 voor.

Over Lundia schuifdeuren

Lundia kastdeuren geïnspireerd op Scandinavisch design; dat is de serie Helder en Verfijnd. Met strakke lijnen en een eenvoudige vormgeving. De grote keuze in eigentijdse kleuren maakt dat u helemaal uw eigen stijl kunt volgen.

Lundia maakt schuifdeurkasten die volledig voor u op maat worden gemaakt. Van vloer tot plafond en van muur tot muur. Alle Lundia schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 2,80m. Zo kunt u uw opbergruimte volledig benutten en het ziet er ook nog eens erg mooi uit!

U kunt kiezen uit schuifdeuren met één, twee, drie of vier vlakken. In één of meerder kleuren. Denk ook eens aan een combinatie van materialen.

Lundia kasten zijn mooi van buiten en slim van binnen. U bepaalt zelf hoe u uw kast wilt indelen. Combineer eenvoudig uw ideeën en wensen met de modules voor de binnenkast.

Lundia schuifdeurkasten zijn dubbel duurzaam. Ze hebben een PEFC certificaat. Dat betekent dat ze zijn gemaakt met hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Naast een lange levensduur dus ook goed bezig voor de natuur!