Showroommodel Lundia Original Castagna

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Lundia Original Castagna.

Voordelen Showroommodel Lundia Original

  • De kast is direct leverbaar
  • De kast heeft een aantrekkelijke prijs
  • De kast kan gecombineerd en/ of uitgebreid worden

Met deurtjes, lectuurkleppen en verlichting. In de mooie warme kleur Castagna.

Maat:

480 cm breed (effectief 487,2 cm)

288 cm hoog (effectief 288,7 cm)

30 cm diep (effectief 31 cm, daar waar de deuren zijn)

De kast bestaat uit de modules 50-50-100-80-100-50-50.

Deze kast kost normaal € 5159,50

Nu € 2495,- * exclusief bezorging en montage

Over Lundia Original

Lundia ontstaat in 1949, als de Zweedse ontwerper Harald Lundqvist de Nederlandse meubelmakers Heinen en Colebrander enthousiast weet te maken voor zijn stellingkasten en opbergsystemen, gebaseerd op zijn gepatenteerde hout-pen verbinding. Het originele Lundia systeem is nog springlevend. Onder de naam Lundia Original met volop variatiemogelijkheden in het blanke hout van toen en in de kleuren van nu.Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren zorgen ervoor dat iedere kast een persoonlijk ontwerp is.

Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast. Daarnaast is een Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden.

Met Original kan bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem. Van hoogslaper tot ideale kantoor werkplek.

Original staat ook voor duurzaamheid. Original wordt al 60 jaar geproduceerd en gaat vaak generaties mee.