Showroommodel Lundia Nuvola televisiekast

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal kasten, bedden en matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop met een fijne korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Lundia Nuvola televisiekast.

    

Showroommodel Lundia Nuvola televisiekast

Maat: 239 cm breed * 195 cm hoog * 40 cm diep
Uitvoering: Melamine premium wit 28.3 mm
Fronten uitgevoerd in verkseerswit gelakt (RAL 9016)
Accenten uitgevoerd in pastelblauw gelakt (RAL 5024)
met schuifdeur voor grote televisie
met klep onder de schuifdeur
met twee lades rechtsonder
met twee deurtjes rechts

    
Van € 5109,-  voor € 2995,- (exclusief bezorgen en monteren)

Wilt u deze kast laten bezorgen en monteren? Dat is uiteraard mogelijk en wij rekenen daar € 450,- voor.

Over Lundia Nuvola

U ziet uw boekenkast, servieskast of dressoir in gedachten al helemaal voor u. De boeken erin, maar ook alle gezelschapsspellen. De model-onderzeeër liggend in het vak naast het vak waar de Jamie Olivier-serie moet komen te staan. Daarnaast weer een vak met een deur om die voortreffelijke cognac in het donker te bewaren. Een kast die boven de deur gaat, of om de hoek. Etaleren en opbergen. Het moet wel een mooi meubel zijn, slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. Na lang zoeken is de conclusie getrokken. Bestaat niet, kan niet…of?

Wij ontwerpen uw boekenkast, dressoir, servieskast of vitrinekast op maat met behulp van ons 3D tekenprogramma. U bedenkt en wij tekenen uw Lundia Nuvola kast op maat.