Showroommodel Lundia Nuvola kast

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal kasten, bedden en matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop met een fijne korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Lundia Nuvola kast.

    Showroommodel Lundia Nuvola

Showroommodel Lundia Nuvola kast

Servieskast, boekenkast, buffetkast; deze kast is de ideale kast! Modern, strak, speels maar niet rommelig. En bovenal: genoeg ruimte voor alles wat u niet wilt zien (achter de deuren) en wat u wel wilt zien!

Maat: 240 cm breed * 256 cm hoog * 36 cm diep
Uitvoering: Melamine warm wit 19,4 mm

Van € 4229,- voor € 2100,-  (exclusief bezorgen en monteren)

Wilt u deze kast laten bezorgen en monteren? Dat is uiteraard mogelijk en wij rekenen daar € 315,- voor.

Over Lundia Nuvola

U ziet uw boekenkast, servieskast of dressoir in gedachten al helemaal voor u. De boeken erin, maar ook alle gezelschapsspellen. De model-onderzeeër liggend in het vak naast het vak waar de Jamie Olivier-serie moet komen te staan. Daarnaast weer een vak met een deur om die voortreffelijke cognac in het donker te bewaren. Een kast die boven de deur gaat, of om de hoek. Etaleren en opbergen. Het moet wel een mooi meubel zijn, slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. Na lang zoeken is de conclusie getrokken. Bestaat niet, kan niet…of?

Wij ontwerpen uw boekenkast, dressoir, servieskast of vitrinekast op maat met behulp van ons 3D tekenprogramma. U bedenkt en wij tekenen uw Lundia Nuvola kast op maat.