Showroommodel Loof Pure ledikant

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 25% korting of meer. Bijvoorbeeld het showroommodel Loof Pure ledikant.

Over het showroommodel Loof Pure ledikant

Het showroommodel Loof Pure ledikant is mooi door zijn eenvoud. Door het integreren van ombouw en poot ontstaat een unieke look die tevens een perfect basis vormt voor het creëren van een eigen sfeer. Het bed past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. De Loof Pure heeft een hoofdbord en is gemaakt van 30mm dik mdf (medium density fiberboard). De vlakke zijden van het MDF zijn voorzien van een essen fineer laag; dit zorgt voor een mooie zichtbare houtstructuur. Het bed is afgewerkt met een lak op waterbasis. De kleur van dit bed is Puurwit (RAL 9010).

De hoogte van de bedomranding is 41.5 cm (gemeten vanaf de grond).

Afmeting: 180*210

Van € 1490,-    voor € 1095,- 

Direct bestellen? Dat kan hier!

Het nachtkastje dat u op de foto ziet, is niet bij de prijs inbegrepen, maar deze kunt u wel in onze sale kopen.

Voordelen Showroommodel Loof Pure

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed kan gecombineerd worden met matrassen uit de sale of met nieuwe matrassen of met uw eigen matrassen

Over Loof

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Loof staat voor contact, voor elkaar inspireren en voor ontplooiing. Zoals boombladeren (loof dus) zich ontvouwen en gezamenlijk een geheel vormen. Dat is Loof.

Loof voert de collectie van voorheen Trecompany. Daarnaast zijn zij een uitbreiding op de collectie aan het ontwikkelen waarmee zij ook andere kamers gaan betreden naast de slaapkamer. Van de woonkamer, tot de keuken en de werkplek. Op de manier zoals we gewend waren van Trecompany: puur en eerlijk.

De ledikanten van Loof hebben een pure uitstraling en tillen het comfort in de slaapkamer naar een hoger plan. Het gebruik van houtsoorten en een ronde, zachte vormentaal maakt de stijl van de ledikanten modern en tijdloos. De ledikanten van Loof zijn gemaakt van natuurlijke materialen met het oog op morgen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en de esthetiek draagt daaraan bij. Wat gracieus verjaart wordt mooier door de tijd heen.
Loof produceert voornamelijk binnen Nederland en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale materialen. Zo vormen Europees massief eikenhout en gelaagd berken/ multiplex de basis voor de meubels.

Loof richt zich met haar producten op de consument die eisen stelt aan een kwalitatief zeer hoogstaand product. Er is niet alleen gelet op design maar ook op praktische zaken als een eenvoudige montage.

De ledikanten zijn ontwikkeld als ‘universeel’ product, dit betekent dat de bedombouw te combineren is met alle bedsystemen die in de Droomfabriek worden aangeboden.