Showroommodel Loof Nook ledikant

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 25% korting of meer. Bijvoorbeeld het showroommodel Loof Nook ledikant.

showroommodel Loof Nook    Loof Edge Nachtkastje    Loof Tripod nachttafeltje eiken

Over het showroommodel Loof Nook ledikant

Het Loof Nook ledikant is een tijdloos ontwerp. De pootjes aan het voeteneind zijn zwartgelakt en geven het bed een subtiele belijning. Kwaliteit is ‘in the details’. Wanneer u kiest voor de Loof Nook, dan kiest u voor 25mm dik Europees massief eiken afgewerkt met een plantaardige olie op basis van lijnzaad, in de uitvoering 5% white. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is. Door het gebruik van eikenhout wordt het eigenlijk alleen maar mooier als het ouder wordt.

Dit ledikant wordt standaard geleverd met een in hoogte instelbaar draagsysteem ten behoeve van de bodems. Dit ledikant kunt u combineren met bodems en matrassen uit onze sale, nieuwe bodems en matrassen of uw eigen bodems en matrassen.

De hoogte van de bedomranding is 38 cm (gemeten vanaf de grond).

Afmeting: 180*210

Van € 1790,-    voor € 1295,- 

Direct bestellen? Dat kan hier!

Het nachtkastje en het tafeltje dat u op de foto ziet, zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar deze kunt u wel in onze sale kopen.

Voordelen Showroommodel Loof Nook

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed kan gecombineerd worden met matrassen uit de sale of met nieuwe matrassen of met uw eigen matrassen

Over Loof

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Loof staat voor contact, voor elkaar inspireren en voor ontplooiing. Zoals boombladeren (loof dus) zich ontvouwen en gezamenlijk een geheel vormen. Dat is Loof.

Loof voert de collectie van voorheen Trecompany. Daarnaast zijn zij een uitbreiding op de collectie aan het ontwikkelen waarmee zij ook andere kamers gaan betreden naast de slaapkamer. Van de woonkamer, tot de keuken en de werkplek. Op de manier zoals we gewend waren van Trecompany: puur en eerlijk.

De ledikanten van Loof hebben een pure uitstraling en tillen het comfort in de slaapkamer naar een hoger plan. Het gebruik van houtsoorten en een ronde, zachte vormentaal maakt de stijl van de ledikanten modern en tijdloos. De ledikanten van Loof zijn gemaakt van natuurlijke materialen met het oog op morgen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en de esthetiek draagt daaraan bij. Wat gracieus verjaart wordt mooier door de tijd heen.
Loof produceert voornamelijk binnen Nederland en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale materialen. Zo vormen Europees massief eikenhout en gelaagd berken/ multiplex de basis voor de meubels.

Loof richt zich met haar producten op de consument die eisen stelt aan een kwalitatief zeer hoogstaand product. Er is niet alleen gelet op design maar ook op praktische zaken als een eenvoudige montage.

De ledikanten zijn ontwikkeld als ‘universeel’ product, dit betekent dat de bedombouw te combineren is met alle bedsystemen die in de Droomfabriek worden aangeboden.