Showroommodel Avek Noflik State

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Avek Noflik State.

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de AVEK Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich bij de ontwikkeling van de AVEK Noflik boxspring inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dit komt tot uiting in een heldere, pure vormgeving met subtiele details.

AVEK Noflik

Kenmerken van het Showroommodel Avek Noflik State

Afmeting: 180*210
Met twee 2-motorige boxsprings
Met Ergo systeem aan beide kanten
Met State hoofdbord
Met twee Noflik matrassen (1 x standaard, 1 x stevig)
Met twee Noflik topmatrassen (1 x latex, 1 x Talalay latex)
Met één hocker
Inclusief bezorging en montage

van € 9445,- voor € 6995,-

Meer over het Showroommodel Avek Noflik State

AVEK Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. Bij de samenstelling worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde materialen gebruikt, die stuk voor stuk bijdragen aan goede slaaptechnische eigenschappen. Daardoor biedt Noflik een gebalanceerde én duurzame ondersteuning. Bovendien ventileren AVEK Noflik boxsprings optimaal, resulterend in een aangenaam en gezond bedklimaat.

Noflik boxsprings worden gedragen door stabiele poten met stoere RVS accenten.

Voor een goede slaap is het essentieel dat uw lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereikt u het beste met een lighouding waarbij de ruggen graat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om de ideale lighouding te bereiken. Voor die personen heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld. Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kunt u, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stelt u het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in uw persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kunt u het comfort altijd weer zelf aanpassen. Meer lezen over dit unieke systeem? Dat kan hier!

Genieten met Noflik beperkt zich niet alleen tot de nachtelijke uurtjes. Deze elektrisch verstelbare uitvoering met drie scharnierpunten laat zich eenvoudig verstellen naar elke gewenste zit- of relaxstand. Zo is Noflik ook overdag de plek voor een heerlijk rustmoment of een goed boek!