Showroommodel Auping Vivo

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Auping Vivo matras.

Het showroommodel Auping Vivo matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern, een uitgesproken schouderzone en een ongeëvenaarde heupzone, biedt de Auping Vivo matras jou een voortreffelijke nachtrust.

Auping Vivo matras

Kenmerken van het showroommodel Auping Vivo

Afmeting: 90*210
Tijk: Breeze (wasbaar & anti-allergisch) 40% Tencel, 60% polyester, PCM finish
Toplaag: 3D-breisel 6,5 mm (polyester), Climawatt (200 gr/m2)
Rits: bovenin, tussen border en bovenblad
Comfortlaag: Vita Talalay Origins
Kern: DPPS pocketveren
Onderlaag: Ventilerende, geperforeerde polyether onderplaat
Onderkant: Viltbodem antracietgrijs
Comfortzones: 5 zones, met uitmuntende schouder- en heupzone
Hoogte: 24 cm

Gewichtsklasse: Medium en Extra Firm (we hebben er 2)

van € 1745,- voor € 1299,- per stuk

Om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het kopen van een nieuw matras, adviseren wij je altijd het matras te testen in de showroom. Ook voor het kiezen van de hardheid van de matras is het belangrijk dat je je goed laat adviseren door een deskundige.

Auping matrassen

Een goede matras heeft alles in huis om lekker op te slapen en fris en energiek wakker te worden. Maar wanneer is een matras een goede matras? Dat is heel persoonlijk. Fysieke factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele ongemakken zijn van invloed, net als persoonlijke voorkeuren en slaapgedrag. Wat voor de één een goede matras is, is dat dus niet automatisch voor de ander.

De matrassen van Auping kenmerken zich door een zorgvuldig opgebouwde binnenkant en een hoogwaardige afgewerkte buitenkant. De matras volgt perfect de contouren van jouw lichaam, waardoor je lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens je slaap. Auping matrassen kunnen zowel op een spiraalbodem als boxspring worden gelegd.

Wist je dat je een derde van je leven in bed doorbrengt? En dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek je je de volgende dag voelt? Een goede matras is daarbij erg belangrijk. Zo kan je lichaam optimaal herstellen tijdens je slaap en ben je elke dag klaar voor een nieuwe dag.

Wij hebben meer Auping matrassen in de uitverkoop: de Inizio matras, de Cresto matras en de Maestro matras.