Showroommodel Auping Vivo

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 25% korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Vivo matras.

Voordelen Showroommodel Auping Vivo matras

  • De matras is direct leverbaar
  • De matras heeft een aantrekkelijke prijs
  • De matras kan gecombineerd worden met andere Vivo matrassen

Afmeting: 90*210

Hardheid: extra firm

Tijk: Breeze

Van € 1670,-    voor € 995,- 

Over de het showroommodel Auping Vivo matras

De Auping Vivo matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern en een uitgesproken heup- en schouderzone, biedt de Auping Vivo matras u een voortreffelijke nachtrust.

Om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het kopen van een nieuw matras, adviseren wij u altijd het matras te testen in de showroom. Ook voor het kiezen van de hardheid van de matras is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren door ons.

Tijk: Afneembare tijk in Breeze (wasbaar)  versie.
– 40% Tencel, 60% polyester + PCM finish (zorgt voor een optimale temperatuurregulatie)
-3D breisel
– Climawatt (heeft goede vochtregulerende eigenschappen, ventileert goed en geeft een extra zacht gevoel)

Rits: bovenin, tussen border en bovenblad
Comfortlaag: Latex Pura
Kern: DPPS pocketveren afgedekt met 3D-breisel met flexibel heup- en schouderdeel
Onderlaag: Open structuur schuim
Onderkant: Viltbodem antracietgrijs
Comfortzones: 5 zones
Hoogte: 24 cm hoogte

Over Auping

Ruim 125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste de spiraalbodem. Omdat hij het slapen comfortabeler en hygiënischer wilde maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft het lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen.

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.