Showroommodel Auping topmatras Prestige Visco

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal (top)matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 50% korting. Bijvoorbeeld dit Showroommodel Auping topmatras Prestige Visco.

Over het showroommodel Auping topmatras Prestige Visco

Met een Auping topmatras heeft u de mogelijkheid een extra comfortlaag toe te voegen aan uw matras. Zo’n topmatras kan dienen als een extra comfortlaag, maar is noodzakelijk wanneer u kiest voor een gestoffeerde matras. Om het comfort van de gestoffeerde matras compleet te maken, heeft Auping deze stevige topper voor u bedacht.

Kern: visco + HR schuim
Tijk: Breisel, 38% Tencel, 62% polyester. De tijk van deze topper is standaard afneembaar en wasbaar.
Hoogte: ca. 10 cm

Voordelen Showroommodel Auping  topmatras Prestige Visco

-De topmatras is direct leverbaar
-De topmatras heeft een aantrekkelijke prijs

Afmeting: 180*210

Van €1115,-    voor € 950,-

 

Over Auping

Ruim 125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste de spiraalbodem. Omdat hij het slapen comfortabeler en hygiënischer wilde maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft het lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen.

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.