Showroommodel Auping Tone

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Tone.

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed. En die 125 jaar ervaring is nu samengebracht in de nieuwste boxspring van Auping; de Auping Tone. Over de Auping Tone is goed nagedacht. Het is een uitgekiende boxspring, dat er ook nog eens bijzonder fijn uitziet. De Auping Tone wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Daarop komt een comfortabele 5-zone matras én een luxe topper, die zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. De uitgezochte kleuren met het bescheiden ontwerp maakt het showroommodel Auping Tone helemaal van nu.

Showroommodel Auping Tone

Kenmerken van het showroommodel Auping Tone

Kleur pootset: Warm Grey
Stoffering: Heaven 65 Grey
Afmeting: 180*210
Matrassen: 1 x medium, 1 x firm
Hocker rond: gestoffeerd in Heaven 65 Grey

van € 3790,- voor € 2895,-

Meer over het showroommodel Auping Tone

De Auping Tone staat op een sterk stalen frame met ronde poten. Deze wordt in de Auping fabriek ge-poedercoat, dat is een verfproces dat het staal slijtvast en kleurrijk maakt. Bovenop het ijzersterke frame komt de boxspring, deze is -net als de andere boxsprings van Auping- opgebouwd uit een spiraalbodem én pocketveren. Een spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is  voor 80 procent open, waardoor de boxspring extra goed ventileert.

Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras. Het Auping Tone matras is een gestoffeerd matras, afgewerkt met een bies, wat zorgt voor een strak lijnenspel. Het is een luxe matras van 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Die 5 zones bieden u de ondersteuning waar u dat nodig heeft en laten u wegzakken waar dat fijn is. Dat werkt, van top tot teen, als volgt: De zone voor uw hoofd is lekker stevig zodat uw hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler zodat uw schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn als u op uw zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft wat tegendruk zodat uw rug wel goed wordt ondersteund als uw schouders lekker wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan uw heupen. De laatste zone, die voor uw benen, die is soepel, uw benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan uw heupen en uw hoofd. Zo ligt uw ruggenwervel mooi in een rechte lijn.

De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van uw lichaam en zorgen ervoor dat u ’s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat u heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.

Het hoofdbord voor de Auping Tone boxspring is zacht met strakke lijnen. Het is lekker dik dus u kruipt er heerlijk tegenaan. Het hoofdbord wordt met de hand in het naaiatelier van Auping in Deventer gestoffeerd en wordt netjes afgewerkt met een dubbele stiknaad. Het hoofdbord is rondom gestoffeerd dus u kunt Auping Tone midden in uw kamer zetten. Het hoofdbord wordt bevestigd aan de boxspring zodat het boven de grond zweeft, zo past het hoofdbord perfect bij de rest van het slanke ontwerp.

 

Maak uw Auping Tone helemaal compleet met bijpassende accessoires zoals drie typen kussens of het Auping Pixel nachtkastje.

Geïnspireerd geraakt? Kom binnenkort eens langs in de winkel om onze Auping Tone ‘live’ te bewonderen.