Showroommodel Auping Royal

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Auping Royal.

De Auping Royal is het paradepaardje van Auping. Het is een modern bed met een uniek ontwerp, dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De rondingen in het frame en de poten geven de Auping Royal een zachte uitstraling.

Het subtiel afgeronde frame van het Auping Royal bedmodel is gemaakt van staal. Het frame draagt de spiraalbodem die lijkt te zweven boven het bed. Het frame is gepoedercoat in de kleur Deep black. 

Voor deze Auping Royal is er gekozen voor een gestoffeerd hoofdbord. Het hoofdbord is aan de achterkant voorzien van een handig opbergschapje voor spullen die je ’s nachts dichtbij wilt hebben en de achterkant van het hoofdbord heeft links en rechts 2 stopcontacten. Handig om een lamp op aan te sluiten of je telefoon op te laden.

Deze 5-motorig verstelbare spiraalbodem is uniek. Geen enkel ander Auping bed is verkrijgbaar in een 5-motorige variant. De hoofdsteun, het rugdeel, het onderrugdeel, de knieknik en de voetlift zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen. Daarnaast is deze voorzien van een handige Slide Back functie: deze zorgt ervoor dat bij verstelling van het rugdeel, het zit- en liggedeelte evenredig mee naar achteren schuiven. Hierdoor blijft de positie ten opzichte van het bedtafeltje en het leeslampje optimaal.

De verstelbare Royal spiraalbodems hebben een draadloze handset met verschillende slimme functies: een memory functie, simultaanverstelling, een wekker en een kinderslot.

Speciaal voor de Royal is een leeslampje ontworpen dat altijd voldoende licht biedt. In het verfijnde lampenkapje zit een reflector die voorkomt dat je in het felle licht kijkt. Dat is niet prettig vlak voor het slapen. Het lampenkapje kan alle kanten op worden gedraaid om lekker te lezen zonder de partner wakker te maken.

De ingebouwde wake-up light bootst een zonsopgang na in uw slaapkamer door langzaam en gelijkmatig de verlichting aan te zetten. Zodat je heerlijk rustig wakker kunt worden.

De slimme Royal vloerverlichting zorgt voor een subtiel lichtje wanneer je uit bed stapt in het donker. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aan gaat. De gevoeligheid van de sensor, lichtsterkte en tijdsduur van het branden kun je allemaal heel eenvoudig zelf instellen.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie bed? Kom langs om het showroommodel Auping Royal ‘live’ te bekijken!

Kenmerken van het showroommodel Auping Royal

  • Afmeting: 180*210
  • Met twee 5M+ spiralen
  • Exclusief matrassen
  • Inclusief bezorging en montage

van € 12.765,- voor € 8.999,-

Meer over Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.