Showroommodel Auping Original Forest Green

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Original Forest Green.

De Auping Original is een compleet bed met een functioneel, krachtig en kwalitatief ontwerp. De perfecte basis in een slaapkamer waar andere meubels met zorg gekozen zijn. Of het nu geplaatst wordt in een drukke, design of klassieke slaapkamer. De Auping Original is de perfecte basis en kan altijd goed gecombineerd worden.

Kenmerken van het showroommodel Auping Original Forest Green

Kleur pootset: Forest Green
Kleur voetjes: Clay
Hoofdbord: Stitch 97 cm
Stoffering hoofdbord: Kvadrat Remix Lime
Afmeting: 180*210
Spiralen: handverstelbaar
Tafeltje: Forest Green

van € 3265,- voor € 2495,-

Deze prijs is exclusief matrassen. Om het bed compleet te maken, hebben wij diverse matrassen in de uitverkoop óf nieuw!

Meer over showroommodel Auping Original Forest Green

De Auping Original is een compleet bed met een functioneel, krachtig en kwalitatief ontwerp. De perfecte basis in een slaapkamer waar andere meubels met zorg gekozen zijn. Of het nu geplaatst wordt in een drukke, design of klassieke slaapkamer. De Original is de perfecte basis en kan altijd goed gecombineerd worden.

Voor dit showroommodel Auping Original Forest Green hebben wij gekozen voor een Forest Green pootset en een Clay verhogingspootje. Door de verhogingspootjes in een ander kleur te kiezen dan de pootset ontstaat er een speels contrast. De Auping Original wordt altijd gecombineerd met de zwarte spiraalbodems.

Heeft u ook graag een glaasje water, een roman of een notitieboekje naast uw bed liggen? Dan kan dat perfect op het bijpassende tafeltje dat voor de Original is ontworpen. Dit ronde houten tafeltje lijkt te zweven aan het strakke stalen frame. Ondanks zijn bescheiden formaat is dit tafeltje echt een aanvulling op het bed.

 

In 2014 werd de Auping Original onderscheiden met de award Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze award gaat naast design vooral over functie, originaliteit en innovatie. Hiernaast moet het ontwerp ook gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. En dat is dit bed: een leven lang op één bed klinkt als een droom, maar dankzij het stalen frame is het realiteit. Deze Auping Original kan generaties lang meegaan.

De Original wordt deels met de hand en deels machinaal gemaakt in de eigen Auping fabriek in Deventer. Hier combineren zij handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design. De hoofdborden stofferen ze met de hand, zodat ze zeker weten dat de stof perfect past, het frame poedercoaten ze om het slijtvast te maken en de houten zijtafeltjes lakken ze met watergedragen lak. En dat doen ze allemaal in de groene Auping fabriek.