Showroommodel Auping Match Rusty Red

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 20% korting of meer. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Match Rusty Red.

Over het showroommodel Auping Match Rusty Red

Met de Match kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Een bed met een duidelijk karakter, zonder concessies te doen aan een goed, gezond en comfortabel leven. De Auping Match Aluminium is een omranding met afgeronde hoeken. Het aluminium frame is gelakt in de stijlvolle kleur Rusty Red. De hoekelementen zijn in dezelfde kleur als de omranding. De hoogte van de bedomranding is 14 cm.

Onder de omranding zijn de rechte Match pootjes van gepoedercoat aluminium geplaatst. Het hoofdbord Straight is in dezelfde Rusty Red kleur gelakt. Om het geheel af te maken is er aan de linkerkant een zwevend nachtkastje bevestigd en aan de rechterkant een Auping Aureo lampje met een kapje in de kleur Rusty Red.

Het  ledikant wordt geleverd met vlakke Auping spiralen en zonder matrassen.

Afmeting: 180*210

Van € 2945,-    voor € 2350,- 

Voordelen Showroommodel Auping Match Rusty Red

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed kan gecombineerd worden met matrassen uit de sale of met nieuwe matrassen of met uw eigen matrassen

Over Auping

Ruim 125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste de spiraalbodem. Omdat hij het slapen comfortabeler en hygiënischer wilde maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft het lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen.

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.