Showroommodel Auping Evolve X matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Evolve X.

Auping Evolve matras        

 

Auping Evolve; het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor uw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend.

Auping Evolve is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan ons huidige matrassenassortiment. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft Auping de opbouw en zonering opnieuw bekeken. Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. De Auping Evolve X heeft een zachte schouder- en heupzone en een wat steviger ondersteuning van de taille. Hierdoor is Auping Evolve X uitermate geschikt voor mensen waarbij de taille smaller is dan de schouders en de heupen.

De Auping Evolve matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden. Met 3 comfortzones, een hoogte van 22 cm en pocketveren in de kern, biedt de Auping Evolve matras u een heerlijke nachtrust.

Om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het kopen van een nieuw matras, adviseren wij u altijd het matras te testen in de showroom. Ook voor het kiezen van de hardheid van de matras is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een deskundige.

Over het showroommodel Auping Evolve

Hardheid:         Medium
Afmeting:          90*210
Tijk:                    wasbaar

van € 1170,-  voor € 875,-

Tijk: 100% polyester, standaard eenvoudig afneembaar
Rits: aan de zijkant, tussen border en bovenblad
Comfortlaag: 4,5 cm 3D breisel van polyester
Kern: pocketveren
Onderkant: Ventilerende polyester viltbodem in antracietgrijs
Comfortzones: 3 zones
Hoogte: 22 cm hoogte
Wasbaar: de tijk is wasbaar op maximaal 40 graden

Voordelen van het showroommodel Auping Evolve X

  • het showroommodel heeft een fijne prijs
  • het showroommodel is direct leverbaar

Over Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.