Showroommodel Auping Adagio

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Adagio.

showroommodel Auping Adagio

 

De Auping Adagio matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Adagio matras u een heerlijke nachtrust.

Over het showroommodel Auping Adagio

Hardheid:         Soepel
Afmeting:          90*210
Tijk:                    wasbaar

van € 970,-  voor € 749,-

Om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het kopen van een nieuw matras, adviseren wij u altijd het matras te testen in de showroom. Ook voor het kiezen van de hardheid van de matras is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een deskundige.

Tijk: Breisel: 35% viscose / 65% polyester
Toplaag: 10 mm polyether
Comfortlaag: latex Perfo
Kern: DPPS pocketveren
Onderlaag: Open structuur schuim
Onderkant: Viltbodem antraciet
Comfortzones: 5 zones
Hoogte: 20 cm hoogte

Voordelen van het showroommodel Auping Adagio

  • het showroommodel heeft een fijne prijs
  • het showroommodel is direct leverbaar
  • het showroommodel is te combineren met het nieuwe Auping Adagio matras uit de sale

Over Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.