Schuifkasten op maat maken je kamer opgeruimd en sfeervoller. Droom je al een tijdje van een slaapkamer waarin je heerlijk kunt relaxen en niet onrustig wordt van de rommel? Is je garderobekast veel te klein geworden voor al je kleding? Dan is het tijd geworden om naar de Droomfabriek te komen!

Klassieke schuifkasten op maat

Met onze klassieke schuifkasten op maat haal je luxe en elegantie in huis. Van rommelige slaapkamer naar een klassieke ruimte. De verschillende deurmodellen kunnen uitgevoerd worden in heel veel verschillende kleuren en heel veel verschillende grepen. Het interieur achter de deuren wordt ook helemaal naar wens voor jou gemaakt: Wil je veel planken en laden of juist veel hangruimte? Daarnaast hebben wij nog vele mooie accessoires om de kast áf te maken.

Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek Raffito Blauwe deuren

Moderne schuifkasten op maat zonder omlijsting

Onze moderne schuifkasten op maat maken je ruimte ontspannen en ruimtelijk. Wij hebben verschillende merken moderne schuifkasten op maat in onze collectie. Gaat jouw voorkeur uit naar schuifdeuren zonder omlijsting? Dan hebben wij  verschillende soorten kasten voor je: Caccaro, Raffito Stijldeuren modern of Lundia Authentiek en Sierlijk of Lundia Eerlijk en Eigentijds.

Raffito kasten Raffito garderobekast Modern

Moderne schuifkasten op maat met omlijsting

Wil je liever schuifdeuren mét omlijsting, kijk dan eens naar Raffito deuren met omlijsting of Lundia Helder en Verfijnd of Lundia Open en Bewust. Je kunt ervoor kiezen de deuren in één, twee of meer vlakken op te delen. De vlakken kunnen uitgevoerd worden in hetzelfde materiaal of juist in verschillend materiaal. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren, houtfineer, glas in verscheidene kleuren en spiegel. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Raffito garderobekast omlijste deuren Raffito garderobekast omlijste deurenLundia Helder en Verfijnd

Loft schuifkasten op maat

Met onze Loft schuifkasten op maat geef je je slaapkamer een metamorfose. Van onrustige, rommelige kamer naar een warme, ontspannen ruimte. Deze deuren zijn massief en robuust; de structuur is voelbaar. Maak je de keuze voor één van de warme structuren, die jouw kamer zullen veranderen tot een warme, relaxte slaapkamer?  Of maak je de keuze voor één van de witte structuren en kies je voor puur, neutraal en licht? De deuren worden gecompleteerd met een handgreep die volgens jou het beste past.

Raffito Loft wit 2   Raffito Loft schuifkasten op maatRaffito kasten

 

Landelijke schuifkasten op maat

Met onze landelijke schuifkasten op maat geef je je slaapkamer een authentieke twist. De rustieke en robuuste deuren maken jouw kamer direct een natuurlijke en stoere ruimte! Je kunt kiezen uit een aantal kleuren en een aantal modellen. Met één van de industriële grepen completeer je de schuifdeur. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit verschillende kleuren, hangroedes, planken, lades, schoenenplanken en vele mooie accessoires. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuzes.

Raffito Barn Raffito Garderobekast Barn fjordgroen

 

De adviseurs van de Droomfabriek zijn helemaal thuis in schuifkasten op maat van zowel Caccaro, Raffito als Lundia. Wij zullen je adviseren waar nodig en vertalen jouw ideeën in een mooi ontwerp. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons langskomen en ontwerpen wij vrijblijvend kasten voor jou.

Ontwerp slaapkamer met hoek garderobekast Ontwerp slaapkamer met walk in closet

Om er zeker van te zijn dat je de aandacht krijgt die je verdient, is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan de tijd nemen om jou de garderobekasten te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Neem je de globale meten mee van de ruimte die je hebt? Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Binnen 5 weken kan de op maat gemaakte garderobekast al bij jou thuis staan!