Showroommodel Tempur Original Deluxe

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal Tempur matrassen en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge kortingen. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Original Deluxe.

Voordelen Showroommodel Tempur Original Deluxe

  • De matrassen zijn direct leverbaar
  • De matrassen worden alleen als set verkocht
  • De matras heeft een zeer aantrekkelijke prijs

Afmeting: 90*200

inclusief bezorging in de regio

Van € 1549 voor € 1195,- per stuk (2 aanwezig)

Tempur Original

Bij de Tempur Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor Tempur wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. De matrassen in deze Tempur Original collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. De Tempur Original matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen.

De juiste keuze

Tempur comfort en ondersteuning met een stevig gevoel. De Tempur Original matrascollectie staat voor de belangrijkste voordelen van Tempur, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. Tempur Original matrassen zijn geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems.

 

Reiniging en onderhoud

De kern van het Tempur Original matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Het Tempur materiaal kunt u laten luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.