Showroommodel Swissflex Versa 24 latex matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal Swissflex matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 25% korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Swissflex Versa 24 latex matras.

Voordelen Showroommodel Swissflex Versa 24 latex matras

  • De matras is direct leverbaar
  • We hebben er twee: een soft en een firm
  • De matras heeft een aantrekkelijke prijs

Afmeting: 90*210

Tijk: Merino natural

Totale matrasdikte: ca. 24 cm

van € 1750,- voor € 1299,- per stuk

Deze matrassen kunt u bijvoorbeeld combineren met het showroommodel Loof 2Time.

Over Swissflex Versa 24

Dit topmodel van Swissflex® biedt drukverlaging en lichaamsondersteuning op het hoogste niveau. Latex is duurzaam en milieuvriendelijk. Het overtuigt door onovertroffen puntelasticiteit en een intelligent ventilatiesysteem.
Keuze uit hardheidsgraden: Soft of Firm

De matraskern is opgebouwd uit ergonomische zones voor een precieze aanpassing aan het lichaam.
1. Middelelastische hoofd- en voetzone
2. Zachte schouder- en onderbeenzone
3. Licht ondersteunende lende-/bovenbeenzone
4. Sterk ondersteunende middenzone

Verschillende horizontale en verticale ventilatiekanalen in de matras zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulering.

Zachte en natuurlijke merinowol van de hoogste kwaliteit voor een luxe ligcomfort en een warm slaapklimaat – voor mensen die het snel koud hebben. Bijzonderheden: Voering van wasbare merinowol, afneembaar en wasbaar tot 40°C.

Over Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949.

Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor uw slaapcomfort te waarborgen.

En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn.