Showroommodel Loof 2Time met Swissflex

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Loof 2Time.

Voordelen Showroommodel Loof 2Time

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed heeft twee Swissflex lattenbodems

Afmeting: 180*210

Loof 2Time type 2, met nachtkastjes

Uitgevoerd in massief eiken

inclusief Swissflex vlakke lattenbodems Uni 12 Bridge

Van € 3550,- voor € 2650,-

 

Indien u nog geen matrassen heeft, kunt u dit bed combineren met de Swissflex Sinfonie matrassen, of de Swissflex Versa 24 matrassen uit de showroomsale, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Over Loof 2Time

Het Loof 2Time type 2 ledikant is een tijdloos ontwerp. Het is uitgevoerd met een 2-delig breed hoofdbord en geïntegreerde nachtkastjes voorzien van een lade. De pootjes aan het voeteneind zijn van roestvrij staal en geven het bed een subtiele belijning. Kwaliteit is ‘in the details’.

Wanneer u kiest voor de Loof 2Time, dan kiest u voor 25mm dik Europees massief eiken afgewerkt met een plantaardige olie op basis van lijnzaad. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is. Door het gebruik van eikenhout wordt het eigenlijk alleen maar mooier als het ouder wordt.

De hoogte van de bedomranding is 38 cm (gemeten vanaf de grond).

Over Swissflex Uni 12 Bridge

Dit prijs-kwaliteitswonder combineert het klassiek lattenbodemdesign met de innovatieve bridge-technologie. Het model is in de bovenlichaamzone met de bridge-technologie uitgerust en biedt zodoende een uiterst harmonieus ligcomfort.

De bridge-technologie maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische, gecontroleerde drukverlaging. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordt geboden.