Showroommodel AVEK Simmer

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal bedden en  matrassen hebben wij op dit moment in de uitverkoop. Bijvoorbeeld het Showroommodel AVEK Simmer.

Voordelen Showroommodel AVEK Simmer

  • De boxspring is direct leverbaar
  • De matrassen hebben verschillende hardheden: stevig en extra stevig
  • De boxspring heeft een aantrekkelijke prijs

Afmeting: 180*210

Gestoffeerd in Peak 169 Antraciet

Vlakke boxsprings

Met hoofdbord Matrix

Met gestoffeerde matrassen Simmer

Met topmatras Optifoam HR

Van € 5125,- voor € 3795,-

Over de AVEk Simmer

De  AVEK Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Een klimaat waarin u zich prettig en ontspannen voelt. Datzelfde gevoel vindt u terug in de AVEK Simmer boxspring. Want een Simmer ondersteunt en ventileert als geen ander. En voelt daardoor veel prettiger aan.

Elke AVEK Simmer boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem, waarschijnlijk het best ventilerende bedsysteem ter wereld! Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is.

AVEK gebruikt voor de Simmer matrassen en topmatrassen sterk ventilerende materialen zoals open-cellig OptiFoam® HR schuim en latex voorzien van ventilatiekanalen. De topmatras is afgewerkt met Softcell: een prettig aanvoelende en sterk vochtregulerende stof. De zorgvuldige materiaalkeuze zorgt ervoor dat de Simmer bedcombinatie ook aan de bovenzijde een luchtig en comfortabel bedklimaat heeft.

Uniek is de toepassing van ‘AVEK Grip’ aan de bovenkant van de boxspring. Dit materiaal zorgt ervoor dat de matrassen niet gaan schuiven zodra het bed versteld wordt, waardoor een aparte voetbeugel niet nodig is. Zelfs de AVEK Grip is geperforeerd om de ventilatie van de boxspring te versterken.

U slaapt heerlijk ontspannen en ontwaakt fris, vol energie voor een nieuwe dag.