Showroommodel AVEK Bronze matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel AVEK Bronze.

Voordeel Showroommodel AVEK Bronze matras

  • Het matras is direct leverbaar
  • Het matras is aantrekkelijk geprijsd
  • We hebben twee matrassen in de aanbieding: standaard en stevig!

Afmeting: 90*210

Type 300: afgedekt met geperforeerd latex

 van € 795,- voor € 595,- per stuk

     

Over AVEK Bronze

De AVEK Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met een geperforeerde latex afdeklaag heel comfortabel. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen. Je slaapt fris en aangenaam op de Avek Bronze matras. Een comfortabele matras, voorzien van luxe afdeklagen aan beide zijden. Deze keerbare matras heeft vijf comfortzones en van nature een aangename ligkarakteristiek. Bronze biedt aan vele mensen een goede ligging.

Matrashoogte ca. 25 cm
Matraskern: Pocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering: 8
Aantal veren per m2: 266
Thermisch gehard: ja
Bandstaal rondom kern: ja
Afdeklaag: Geperforeerd latex (type 300)
Handgrepen aan tijk: ja
Ventilatieroosters in tijk: ja
Tijkvulling: fiber-fill, anti allergeen
Afritsbare tijk: ja
Keerbare matras: ja
Geschikt voor: boxspring en spiraalbodems

 

Over AVEK

Sinds 1927 produceert AVEK hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Uw nachtrust is AVEK’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met AVEK kiest u voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.