Al onze Swissflex showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen van Swissflex uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Swissflex showroommodellen en neem contact met ons op.

 

Swissflex Versa 24 latex matrassen

Dit topmodel van Swissflex® biedt drukverlaging en lichaamsondersteuning op het hoogste niveau. Latex is duurzaam en milieuvriendelijk. Het overtuigt door onovertroffen puntelasticiteit en een intelligent ventilatiesysteem. De matraskern is opgebouwd uit ergonomische zones voor een precieze aanpassing aan het lichaam.

Van € 1750,- voor € 999,- per stuk

Klik hier voor meer informatie.

 

Swissflex Silhouette bed

Bij Swissflex zijn design aspecten net zo belangrijk als de technologie. Swissflex bedden staan bekend om de eersteklas afwerking en exclusieve details. Verfijnde accessoires toveren de Swissflex Silhouette om in een oase van luxe. Dit donkergrijze ledikant is een aanwinst voor de slaapkamer.

Van € 6485,- voor € 3999,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Swissflex Versa 20 Geltex inside matrassen

De Swissflex matrassenlijn met Geltex inside biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van de wensen op het gebied van comfort en stevigheid. U kunt zich bij het kiezen van uw persoonlijke favorieten geheel laten leiden door uw wensen, want de matraskernen met Geltex inside passen zich automatisch aan uw lichaamsgewicht en postuur aan.

Van € 1080,- voor € 695,- per stuk

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

De voordelen van Swissflex showroommodellen

  • De Swissflex showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Swissflex showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Swissflex showroommodellen kunnen met andere showroommodellen gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!