Al onze Swissflex showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen van Swissflex uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Swissflex showroommodellen en neem contact met ons op.

Swissflex Uni 20

De beproefde Swissflex®-lattenbodem laat u ´zweven´ op topniveau. Het automatische lattenbodemsysteem uni 20 overtuigt door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven. De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de uiterste rand. Voor een ideale ondersteuning in alle houdingen. De verticale veerweg van 60 mm zorgt voor de perfecte aanpassing aan het lichaam.

Van € 2275,- voor € 1095,-

Klik hier voor meer informatie.

 

De voordelen van Swissflex showroommodellen

  • De Swissflex showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Swissflex showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Swissflex showroommodellen kunnen met andere showroommodellen gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!

Meer over Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949, toen het allemaal begon.

Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor uw slaapcomfort te waarborgen.

En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn.