Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in verrassende kleurstellingen. Met Raffito kasten kun je een hoogwaardige en hedendaagse wand creëren. ​Raffito kasten komen in elke ruimte goed tot hun recht. In je slaapkamer, woonkamer, kantoor, kinderkamer, keuken, onder een schuin dak of als scheidingswand. Raffito kasten kunnen toegepast worden van muur tot muur en van vloer tot plafond. Eerste klas kwaliteit voor vele toepassingen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kun je voortaan “in stijl”, want er is er altijd één die bij jou past. Daarbij wordt iedere kast exact volgens jouw wensen op maat gemaakt. Alle Raffito kasten worden duurzaam geproduceerd, waarbij de meeste zelfs voorzien zijn van het PEFC-certificaat. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid met een garantie van 20 jaar. Laat je inspireren…

Raffito schuifdeuren

Wanneer je kiest voor een Raffito kast met een aluminium omlijsting heb je de mogelijkheid om meervlaks schuifdeuren te creëren. Je kunt zelf de indeling van de kastdeur bepalen. Kies eerst uit één van de stijlvolle en sterke aluminium omlijstingen. Kies vervolgens of je schuifdeuren wilt met twee, drie of vier vlakken. Ook kun je zelf de grootte van de vlakken bepalen. Maak zo een kast die perfect past, bij jou en jouw interieur. Combineer verschillende materialen zoals hout en glas in de diverse verkrijgbare kleuren.

Raffito garderobekast omlijste deuren Raffito garderobekast omlijste deuren Raffito garderobekast omlijste deuren

Kies je voor Loft deuren, dan kies je voor Italiaans design. De robuuste Loft deuren hebben een schitterende matte en natuurlijke uitstraling. Uniek bij de Raffito kasten is de zichtbare en voelbare structuur. De 28mm dikke panelen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder natuur grijs, natuur licht, natuur warm, blank staal en warm titaan. Loft deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Raffito Garderobekast Loft Raffito kasten

Raffito stijldeurkasten kunnen vele sferen benadrukken en onderscheiden zich door het patroon in de deur, van klassiek tot landelijk tot modern. In iedere ruimte kun je je schuifwand afstemmen op de stijl en sfeer die het beste bij jou past. Met Raffito stijldeuren klassiek kun je een romantische sfeer benadrukken…..

Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek Raffito Blauwe deuren

en met Raffito stijldeuren modern benadruk je een moderne toon…..

Raffito garderobekast Modern  Raffito kasten

en met de Raffito Barndeuren zet je meteen een landelijke sfeer neer!

Raffito Garderobekast Barn fjordgroen

Dit luxe opbergsysteem blinkt uit in maatwerk en diversiteit en heeft veel bijpassende accessoires. Verscheidene materiaalsoorten kunnen op een verantwoorde en creatieve manier worden gecombineerd. Bijpassende handgrepen maken jouw Raffito stijldeuren helemaal af.

​Raffito draaideuren

De tijdloze Raffito Twist kast met draaideuren is een mooi alternatief voor een kast met schuifdeuren. De draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kun je je opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Raffito Twist antraciet Raffito Twist woonkamerkast Raffito Twist walnoot kantoorkast

​Raffito interieur

Ook over het interieur van de Raffito kasten is goed nagedacht, want ook achter de mooie deuren is een eindeloze reeks varianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij de gekozen deuren en maak een keuze uit extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling of juist een slank paneel voor een chique uiterlijk. Legplanken, laden op maat, schoenenkasten, garderobestangen, verlichting, dassenrekjes en vele andere accessoires. Overal is aan gedacht! Wat een mooie en efficiënte benutting van jouw ruimte.

Raffito inloopkast Raffito garderobekast omlijste deuren

 

​Raffito kasten bij de Droomfabriek

Om jou te inspireren hebben wij in de showroom een aantal Raffito kasten staan. Hier kun je de verschillende deuren bekijken en voelen hoe degelijk het systeem is. Kom je ons een bezoek brengen? Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat je verrassen door onze oplossingen.