Over ons

Bij de Droomfabriek vinden we slapen ontzettend belangrijk. Zo belangrijk dat we er elke dag mee bezig willen zijn. Met het slaapproces, met slaapsystemen en met ontwikkelingen in de markt. Daarom is de Droomfabriek niet zomaar een beddenwinkel, wij zijn een echte slaapspecialist. En daar zijn wij heel erg trots op.                     

De Droomfabriek is een winkel met een eigen stijl. Met een uitnodigende sfeer, een eigenzinnig interieur en een verrassend assortiment. Je bent bij de Droomfabriek aan het juiste adres voor advies over verschillende slaap- en opbergsystemen. Wij combineren jouw wensen met onze vakkennis en de laatste trends op het gebied van slapen, opbergen en leven. Maar ook als je toe bent aan een nieuw kussen, wanneer je vindt dat je toe bent aan een nieuw matras of je wilt jouw slaapkamer restylen, kun je je laten inspireren en adviseren in onze smaakvol ingerichte winkel. Altijd al eens binnen willen kijken?

Of kom je liever langs?

Adres

de Droomfabriek
Hoge Rijndijk 278
2314 AL LEIDEN

 

Overige gegevens

071-5898858
info@droomfabriek.com

KVK-nummer: 280.73602
BTW-nummer: NL 8120.67.587.B01
De Droomfabriek is onderdeel van van der Klugt Bed & Interieur VOF

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag op afspraak (niet in de zomermaanden)

Speciale dagen

Op eerste en tweede paasdag, op Koningsdag, op Hemelvaartsdag, op eerste en tweede pinksterdag én op eerste en tweede kerstdag zijn wij gesloten.

Over ons

Martin

Martin van der Klugt

De man des huizes: eigenaar van de Droomfabriek. Hij is de vierde generatie die het inmiddels ruim 110 jaar oude bedrijf voortzet. Specialist in technisch slapen en maatwerk kasten. Begeleidt als geen ander jouw geplaatste order en zorgt ervoor dat alles spoedig en compleet bij je thuis is. Staat bekend als een zeer nauwkeurige werker.

Lijfspreuk: niet lullen maar poetsen.

Sabine 2019 vk 1

Sabine van der Klugt

De vrouw des huizes: eigenaar van de Droomfabriek. Bruist van de creatieve ideeën om de Droomfabriek nog leuker te maken. Staat bekend om haar gewaagde kleurcombinaties. Uitgebreide vakkennis, technisch inzicht en oog voor persoonlijke wensen, want klantvriendelijkheid staat voorop!

Lijfspreuk: Life is better in pyjamas!