totaal

Nieuwtjes van Raffito

Een tijdje geleden kregen we een e-mail van Raffito met de melding dat er in de collectie het één en ander zou veranderen. Het tekenprogramma zou vanaf vandaag helemaal ge-update zijn met de nieuwtjes van Raffito. Uiteraard heeft de fabrikant toen al een tipje van de sluier opgelicht. Vanmorgen heb ik dus vol verwachting het tekenprogramma opgestart en ik ben niet teleurgesteld; de nieuwe mogelijkheden zijn echt heel gaaf!

Nieuwe meubels

Al enige tijd was er een mogelijkheid om een meubel te maken in het tekenprogramma. Dus niet een kast tot het plafond, maar bijvoorbeeld een nachtkastje. We hebben er nog niet zoveel mee gedaan, omdat de mogelijkheden niet echt spannend waren. Dat is het nu zeer zeker wel. Met toevoeging van o.a. de gefoliede Olbia deur, kunnen we daar hele leuke dingen mee maken. Dit dressoir met vier Olbia deuren bijvoorbeeld vind ik zo leuk dat ik deze misschien wel bestel voor de showroom!

Nieuwe kleuren

Raffito heeft mooie nieuwe kleuren toegevoegd voor de deuren én voor het interieur. De kleuren eiken zwart en eiken bruin zijn mijn favorieten; ze zijn helemaal van nu en die gaan we vast  in heel veel ontwerpen gebruiken. Deze mooie houtstructuren kunnen we gebruiken voor interieurs en omlijste deuren. De nieuwe trendkleuren poeder roze, cacao en zeegroen kunnen we ook gebruiken voor de omlijste deuren. Deze kleuren zijn zelfs leuk om met elkaar te combineren!

Nieuwe deuren

Raffito heeft de collectie stijldeuren behoorlijk uitgebreid. Zo zijn er een aantal nieuwe klassieke stijldeuren, maar ook nieuwe moderne stijldeuren. Deuren met strakke, trendy patronen. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een visgraat patroon te realiseren met diagonale frezing van de Palermo en Trapani.

Nieuwe accessoires

De nieuwe woontrend is zwart, en Raffito komt aan die wens tegemoet met nieuwe zwarte accessoires. Wanneer je nu een deur kiest met zwarte omlijsting, kun je het af maken met zwarte accessoires. Zo hebben we vanaf nu zwarte kledingroedes, schoenenplanken met zwarte lijst, een zwarte garderobelift en zwarte greepjes.

Andere nieuwtjes van Raffito

Uiteraard hebben we je nog niet alle nieuwtjes van Raffito verteld. Ben je geïnteresseerd in een garderobekast op maat? Kom eens langs in de showroom, dan laat ik je alles zien!

 

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale