Avek Fier Boxspring met Ouro matrassen

Nieuwe matrassen van Avek

Vorige week zijn we gestart met de verkoop van de nieuwe matrassenlijn van Avek. Avek is onze favoriete leverancier uit Friesland en maakt al jaren mooie boxsprings en goede matrassen. Maar met de opening van de nieuwe- heel moderne én duurzame- fabriek in Friesland, is het natuurlijk ook tijd om de collectie matrassen te updaten. En dat is gelukt!

Wij hebben gekozen voor de nieuwe Ouro X8 en Ouro X9. Deze nieuwe matrassen kenmerken zich door een zeer goede ventilatie, maximale ondersteuning en een uniek ligcomfort doordat vrijwel alle lagen gezoneerd zijn. Daarom behoren deze matrassen tot de absolute top in slaapcomfort. De matrassen hebben een extra royale hoogte van 25 cm en hebben duidelijk waarneembare comfortzones, die bijdragen aan een optimale ondersteuning. De uitgekiende combinatie van meerdere afdeklagen biedt je een maximum aan comfort. 

Avek Ouro X8 matras

Hoe hoger het matrasnummer, des te hoogwaardiger de toegepaste materialen en des te meer comfort het matras jou biedt. Deze Avek Ouro X8 is dan ook een hele goede ‘runner-up’. Dit matras biedt jou een comfortabele ligging door de gezoneerde Innerzone latex in de toplaag én deels in de tweede laag ter hoogte van de schouder. Zo lig je goed ondersteund en heel comfortabel.

Avek Ouro X8 matras

De binnenkant van de Ouro X8 matras is opgebouwd uit 7 verschillende lagen:

 1. Gezoneerde Innerzone latex
 2. Gezoneerde Optifoam koudschuim i.c.m. Innerzone latex
 3. Gezoneerde Optifoam koudschuim
 4. Gridbase in heupzone
 5. 7-zone ACS pocketvering, thermisch gehard, 15 cm hoog
 6. Gridbase in heupzone
 7. Gezoneerde Optifoam koudschuim

Avek Ouro X9 matras

Zoals we al zeiden: hoe hoger het matrasnummer, des te hoogwaardiger de toegepaste materialen en des te meer comfort het matras jou biedt. De Ouro X9 is dan ook het topmatras van Avek! Beter dan dit wordt het niet! Dit matras biedt jou een fantastische nachtrust door de gezoneerde Talalay Natuur in de toplaag én deels in de tweede laag ter hoogte van de schouder. Zo lig je supergoed ondersteund en zeer comfortabel.

Avek Ouro X9 matras

De binnenkant van de Ouro X9 matras is opgebouwd uit 7 verschillende lagen:

 1. Gezoneerde Talalay Natuur
 2. Gezoneerde Optifoam koudschuim i.c.m. Talalay Natuur
 3. Gezoneerde Optifoam koudschuim
 4. Gridbase in heupzone
 5. 7-zone ACS pocketvering, thermisch gehard, 15 cm hoog
 6. Gridbase in heupzone
 7. Gezoneerde Optifoam koudschuim

Meer over de Ouro matras

Matras Avek Ouro tijk

De witte tijk van de Ouro matras is gemaakt met verkoelend Tencel en is wasbaar tot maximaal 40 graden. Ook heeft de Ouro matras vier handige handvatten aan de onderzijde. En om het leven makkelijk te maken: Avek heeft de Ouro matra zo gemaakt dat je het matras niet hoeft te keren, draaien mag wel, maar hoeft niet.

Nieuwsgierig geworden en wil je de nieuwe matrassen van Avek live zien en voelen? We hebben de Ouro X8 en X9 in de winkel liggen. Beide matrassen in de hardheden standaard en stevig. Je bent van harte welkom!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs