De Droomfabriek is een winkel met een eigen stijl. Met een uitnodigende sfeer, een eigenzinnig interieur en een verrassend assortiment. Je bent bij de Droomfabriek aan het juiste adres voor advies over de verschillende slaapsystemen. Wij combineren jouw wensen met onze vakkennis en de laatste trends op het gebied van slapen. De Droomfabriek is de specialist in bedden Leiden!

Slaapadvies op maat

Een bed is een slaapsysteem: de bodem, de matras, het kussen én het dekbed werken allemaal samen om je een goede nachtrust te geven….of niet! Je meest geschikte bed vinden wij door te kijken naar je slaaphouding, lichaamsbouw, lengte en gewicht. Daarnaast houden wij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en of je een warme of koude slaper bent.

Ruime keuze in bedden Leiden

In onze winkel vind je de mooie merken Auping, Avek, Swissflex, Loof, Perzona, M line en Tempur overzichtelijk gepresenteerd. De Droomfabriek is zelfstandig en onafhankelijk en ons slaapadvies is daarom ook niet merkgebonden. Wij zijn ook niet bang om de verschillende merken te mixen met elkaar om voor jou een ideaal bed samen te stellen. Je kunt bij ons op alle verschillende merken bedbodems en matrassen proefliggen.

Auping

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

Avek

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen.

Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949. Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring.

Loof

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof. Door Jan van Zandvoort begonnen als meubelfabriek in het Gelderse Boven-Leeuwen. Bij het ontwerpen en maken van houten bedden putten kleinzoon Ward en zijn team nog dagelijks inspiratie uit het oude vakmanschap.

Perzona

Slapen doet iedereen… maar jij bent uniek! Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Perzona gelooft niet in één matras voor iedereen. Elk matras dat Perzona maakt is uniek en helemaal op jouw lichaam afgestemd, zodat je jarenlang kunt genieten van zorgeloos slaapcomfort. De matrassen van Perzona zijn uniek door het Tube Layer System. De tubes zorgen voor persoonlijke ondersteuning daar waar jij het nodig hebt. En we weten dat je het nodig hebt, en op welke plek, door jou te meten.

Mline

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. Deze fabrikant is ervan overtuigd dat de kwaliteit van zijn producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door.

 

Tempur

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Vandaag de dag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ‘Certified Technology’-zegel mag gebruiken. Zo bouwt het merk voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust geven.

De mooiste bedden Leiden staan in de Droomfabriek, dat durven wij rustig te beweren. Kom eens langs en laat je verrassen door de mooie showroom en de gastvrijheid van de Droomfabriek.