Auronde NATURAL OAk

De nieuwe Auping Auronde

Al in 1972 ontwierp Frans de la Haye de Auronde voor Auping. In de jaren 70 werd het langzaamaan de gewoonte om – naast de woonkamer- ook de slaapkamer te verwarmen. Het gevolg daarvan was dat men steeds meer tijd ging doorbrengen in de slaapkamer en dat men meer aandacht had voor het ‘slaapkamerammeublement’. Frans de la Haye ontwierp in deze tijdsgeest een onverwoestbaar bed van gelaagd beukenhout met ronde vormen en felle kleuren. Het werd een groot succes: vrijwel in iedere straat in Nederland staat inmiddels een Auronde! Anno 2018 vond Auping dat de Auronde een update verdiende. In samenwerking met de ontwerper is de designklassieker inderdaad in een nieuw jasje gestoken en het resultaat is de nieuwe Auping Auronde!

Wat is er nieuw?

De nieuwe Auping Auronde is verkrijgbaar in 16 hedendaagse lakkleuren en daarnaast ook in fineer: een klassiek notenfineer of een eigentijds eikenfineer. Het eikenfineer is ook nog verkrijgbaar in vier nieuwe beitskleuren. De aluminium accenten van het ledikant kunnen nu worden uitgevoerd in een van de lakkleuren, zodat de accenten juist niet te zien zijn, of juist een kleuraccent krijgen. Met de kleuren van Auping zijn heel veel leuke combinaties te maken. Rusty Red met Blush, Night Blue met Cool Grey, Golden Yellow Oak met Night Blue, Coral Red met Blush…..oneindig bijna!

Om de update compleet te maken heeft de Auronde een nieuw hoofdbord gekregen: eentje met net zulke curves als het ledikant zelf.

Onze nieuwe Auping Auronde

In onze showroom hebben wij gekozen voor een nieuwe Auronde mét het nieuwe hoofdbord in de grijsgroene kleur Clay, met de aluminium accenten in de kleur Blush. Daarbij het nieuwe nachtkastje Pixel, met een rompje en laatje in de kleur Blush en de pootjes in Clay. Het geheel wordt compleet met het aanhangtafeltje in de kleur Blush. Grappig om te zien hoe het enigszins saaie grijsgroen een heel andere aanblijk krijgt door een paar accenten roze. Niet te veel, want dan wordt het meisjesachtig!

Ook staat er inmiddels een nieuwe Auronde in de eikenfineer met een achterelement, met de ‘oude’ aluminium accenten. De tekening van het eiken(fineer) vinden wij echt heel erg mooi. Perfect voor een slaapkamer waar natuurlijke rust de boventoon moet vieren.

Conclusie

Het redesign van de Auronde naar de nieuwe Auronde vonden wij zeer geslaagd. De Auronde heeft zijn kenmerkende elementen behouden, maar heeft echt een update gehad naar het jaar 2019. Het idee om je Auronde te personaliseren met de aluminium accenten is natuurlijk een supergoede move van Auping!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs