Perzona MyScan

Met behulp van het Perzona MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van uw lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. De matrassen van Perzona zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op uw lichaam afgestemd, zodat u precies díe ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

   

U bent uniek, dus waarom uw matras niet? Dáárom kunnen wij voor u een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op uw lichaam, uw slaap en uw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, het is nu tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet u van jarenlang zorgeloos slaapcomfort. Maak gebruik van het Perzona voorjaarsvoordeel en krijg 15% korting op een Perzona matras met bedbodem.

uw persoonlijke Perzona matras in 3 stappen!

  1. Kom langs bij de Droomfabriek voor een Perzona MyScan
  2. Uw persoonlijke tubes worden geconfigureerd
  3. Geniet van uw op maat gemaakte matras

Wilt u ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een MyScan meting. Configureer samen met ons uw persoonlijke, op maat gemaakte matras.