Misschien heb je hem al zien staan in de etalage, de nieuwe Auping Noa staat inmiddels in de winkel!
De Auping Noa is ontworpen door de Deense Eva Harlou. Zij heeft voor Auping een ledikant ontworpen met een eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen. Heel toevallig is dat alles niet alleen tekenend voor de ontwerpen van Auping, maar ook een kenmerk van Scandinavisch design. Het bed is gemaakt van degelijk beukenhout met eikenfineer en heeft een zachte en ingetogen uitstraling. Wij denken dat dit ontwerp straks in het rijtje van écht iconische Auping-ontwerpen komt!
Nieuwe Auping Noa

Wanneer je het ontwerp goed bekijkt zie je gewoon dat er met liefde aan is gewerkt. Het hoofdbord (opengewerkt of niet opengewerkt) omarmt je als het ware door haar gebogen vorm. Het ledikant heeft alleen maar zachte vormen doordat alle randen en hoeken afgerond zijn, maar ook omdat de zijkanten een golvende beweging hebben. Door de plaatsing van de poten lijkt het bed te zweven. De naam Noa betekent rust, troost en geborgenheid; en dat is wat je wil in de slaapkamer!

Door plaatsing van de wielen aan het hoofdeinde (mag wel, hoeft niet) wordt het bed een beetje eigenwijs. Het wiel kan ook echt draaien, waardoor verplaatsing van het bed een klusje van niets wordt.

De Kleuren van de nieuwe Auping Noa

Auping Noa is verkrijgbaar in zes beitskleuren: Balanced oak, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak en Chalk grey oak.

 

Auping Noa Daybed

Voor design liefhebbers heeft Auping nog een verrassing: Noa is ook verkrijgbaar als daybed! Dit luchtige Scandinavische ontwerp leent zich perfect voor een open ruimte in huis zoals de woonkamer, hal of zelfs het overdekte terras.

Auping Noa Daybed

Eva Harlou + Auping = duurzaam design

Eva Harlou, verantwoordelijk voor het ontwerp van Auping Noa, deelt veel opvattingen over duurzaamheid en productontwerp met Auping.

Meer weten, of de Auping Noa in het echt zien? Kom een keer langs in de winkel!

showroommodellen

Tot 50% korting

sale