Nieuw: Perzona Elan boxspring

Perzona bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden! Ter gelegenheid hiervan introduceren zij de Perzona Elan collectie. Ook dit is weer een collectie waarbij persoonlijke ondersteuning en kwaliteit centraal staan. Functie, comfort en kwaliteit kunnen best samengaan en dat bewijst Perzona nogmaals met deze nieuwe boxspring. Lees meer over wat het Perzona jubileumvoordeel inhoudt.

Perzona Elan is de perfecte basis

Ieder matras heeft een goede basis nodig om helemaal tot zijn recht te komen. De Perzona Elan boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matrassen te ondersteunen en geven de matrassen een nog beter ligcomfort. De boxsprings zijn gebouwd op een duurzaam metalen frame, waarop een 5 zone minipocket wordt gemonteerd. Dit geeft de Elan boxspring een uniek eigentijds Slim-Line design. Verder is de stoffering afgewerkt met een ventilerende antislip. De verstelbare uitvoeringen worden aangestuurd door zeer betrouwbare Duitse motoren.

       

De boxspring Elan ligt niet alleen heerlijk maar heeft bovendien unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende designpoten, in een hoogte van 15 cm. De Elan poten zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen zwart, chroom en koper.

        

De iets hogere bedpoten en zwevende achterwanden geven het bed een luchtig karakter en maken het mogelijk om gemakkelijker schoon te maken onder je bed. Je kunt bij Elan uiteraard kiezen uit een ruim assortiment fraaie stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

Een Elan boxspring biedt niet alleen comfort om heerlijk te slapen, maar vormt ook de basis voor ontspannen televisie kijken of een boek lezen. De boxspring is eenvoudig verstelbaar en in te stellen. De juiste instelling kan helpen tegen snurken of het vergemakkelijken van in- en uit bed stappen. De verstelbare uitvoering is standaard voorzien van RF afstandsbedieningen en voorbereid voor bluetooth connectiviteit.

Voor de Elan boxspring zijn drie bijpassende hoofdborden leverbaar; vlak, lijn en capiton. Alle hoofdborden kenmerken zich door een pure en strakke vormgeving en worden zwevend gemonteerd. Dit accentueert het luchtige karakter van het design van het bed. Alle hoofdborden worden geleverd met een overstek van 10 cm aan beide kanten van het bed.

        

Nieuwsgierig geworden? Kom bij ons langs om de mooie Perzona Elan boxspring live te bewonderen!