Caccaro kasten: nieuw bij de Droomfabriek

Afgelopen donderdag was het zover: twee mooie nieuwe Caccaro kasten werden gemonteerd in de showroom. Direct bij binnenkomst ziet u nu zowel links als rechts – achter het bed- een kast van Caccaro staan. Rechts van de ingang de draaideurkast met de sfeervolle, verlichte nisjes. Links van de ingang ziet u de stijlvolle schuifdeurkast, gecombineerd met een ondiepere draaideurkast. Het diepteverschil is hierbij op een zeer vernuftige manier gebruikt en uitgelicht.

Al enige tijd waren wij op zoek naar een kastensysteem met alle mogelijkheden om uw droomkast samen te stellen. Om iedere ruimte optimaal te kunnen benutten op een stijlvolle manier. En dat hebben wij zeker gevonden met de Italiaanse Caccaro kasten.

Caccaro garderobekast met 'totale opening' Caccaro garderobekast Caccaro kast met verschillende diepten Caccaro Grafik kast

De mogelijkheden van Caccaro kasten

Caccaro kasten kunnen worden uitgevoerd met draaideuren, schuifdeuren én vouwdeuren. U kunt kiezen voor melamine deuren, gefineerde deuren, (hoogglans) gelakte deuren of voor glazen deuren in allerlei kleuren en uitvoeringen. Een combinatie van mogelijkheden is zeker ook een mogelijkheid en geeft vaak een eigentijdse en luxe uitstraling!

Ook zijn de kasten van Caccaro in iedere gewenste hoogte-, breedte- en dieptemaat verkrijgbaar. De kasten kunnen op maat gemaakt worden voor een schuin plafond en ook een (gedeeltelijk) verlaagd plafond is geen enkel probleem voor dit systeem. Persoonlijk zijn wij erg onder de indruk van de oplossing van Caccaro voor een kast met verschillende dieptes. Geniaal!

Caccaro kast met verschillende diepten en bureau Caccaro Camerino kast Caccaro kasten Caccaro slaapkamerkast

Wilt u een televisie module integreren in uw garderobekast? Of een verlichte nis? Of een boekenkast dwars op uw garderobekast? Wilt u een woonkamerkast met plek voor uw televisie en alle bijbehorende apparatuur netjes wegwerken? Geen enkel probleem! Verder is er een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar om uw droomkast volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een gratis deskundig en persoonlijk advies en laat de kast van uw dromen samenstellen door één van onze adviseurs. Neem alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen.