Nieuw bij de Droomfabriek: het Auping Evolve matras

Nieuw bij de Droomfabriek: het Auping Evolve matras. Het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor uw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend.

Auping Evolve

Auping Evolve is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan ons huidige matrassenassortiment. Op basis van onderzoek en nieuwe inzichten heeft Auping de opbouw en zonering opnieuw bekeken. Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. Dit matras heeft een zachte schouderzone, een wat harde taillezone en een gemiddelde heupzone. Dat maakt Auping Evolve uitermate geschikt voor mensen waarbij de taille smaller is dan de heupen.

Wist u dat u een derde van uw leven in bed doorbrengt? En dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek u zich de volgende dag voelt? Een goede matras is daarbij erg belangrijk. Zo kan uw lichaam optimaal herstellen tijdens uw slaap en bent u elke dag klaar voor een nieuwe dag.

Auping is puur Nederlands vakmanschap en de matrassen zijn met de hand vervaardigd. Kwaliteit tot in de detail en royaal vormgegeven. Hoogwaardig materiaal en uiterst duurzaam. Doordat de bovenkant van de matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoeft u een Auping matras niet om te keren.

Enthousiast geworden? Kom naar de Droomfabriek om te komen proefliggen op deze unieke matrassen. Meer erover lezen of zelfs direct bestellen, kan hier.