Nieuw bedlinnen van Auping

Nieuw bedlinnen van Auping

De herfst betekent voor ons: nieuw bedlinnen van Auping!  De najaarscollectie 2023 druppelt al weer binnen in de winkel. Deze bestaat uit acht kleurrijk gedessineerde overtrekken van duurzaam katoensatijn. De satijnweving zorgt ervoor dat de dekbedovertrekken glad en zacht aanvoelen. Daarnaast is de basiscollectie uitgebreid met maar liefst tien mooie neutrale overtrekken. Alle overtrekken hebben een extra lange instopstrook en het button-down systeem. De kussenslopen hebben een dubbele hotelsluiting.

Nieuw bedlinnen van Auping najaar 2023:  

Auping dekbedovertrek Tailored Shade

Auping Tailored Shade

Dekbedovertrek Auping Tailored Shade heeft een mooi opbouwend retro dessin waarbij speelse strepen op een beige ondergrond centraal staan. Een combinatie van verschillende blauw- en bruintinten geven dit katoensatijnen overtrek een zachte en natuurlijke uitstraling. Het overtrek krijgt een leuke twist omdat er hier en daar een mosterdgeel streepje doorheen loopt. En wat helemaal handig is: de achterkant van het overtrek en de kussenslopen zijn beige, zo kun je prima variëren.

Auping dekbedovertrek gevouwen Layerd Hues

Auping Layered Hues

Dekbedovertrek Auping Layered Hues is één van de stoerdere overtrekken uit de collectie. Het combineert diepblauw met turquoise voor een frisse uitstraling. Het mooie honingraatpatroon geeft deze katoensatijnen overtrek een klassieke twist. Even geen zin in het patroon? Gebruik dan de diepblauwe achterkant.

Auping dekbedovertrek Archive Green detail

Auping Archive Green

Dekbedovertrek Auping Archive Green is een helder, grafisch overtrek van katoensatijn met geometrische vormen. Trendy door colourblocking. Pasteltinten worden gecombineerd met diverse kleuren groen, blauw en bruin. De mooie lijnen vormen samen strepen en de blokken zorgen voor extra dimensie. De achterzijdes van het overtrek en de kussenslopen zijn geel.

Auping dekbedovertrek Infinite Grey

Auping Infinite Grey

Dekbedovertrek Auping Infinite Grey is een grafisch overtrek met oneindige donkergrijze lijnen. Het laat je bijna verdwalen. De mooie rondingen geven het katoensatijnen overtrek ook een gebalanceerde uitstraling. Minder zin in een print? Draai je overtrek en de kussenslopen dan gewoon om, dan heb je een antracietgrijze overtrek.

Auping dekbedovertrek Graphic Red detail

Auping Graphic Red

Van dekbedovertrek Auping Graphic Red word je toch vrolijk? Ga je voor de roze of de rode kant? Beide kanten bevatten leuke grafische tegeltjes met daarbinnen speelse strepen. De dunne lijnen vormen een mooi contrast. Ook de kussenslopen hebben een roze of een rode zijde.

Auping dekbedovertrek gevouwen Camouflage Blue

Auping Camouflage Blue

Dekbedovertrek Auping Camouflage Blue bevat rustige kleuren met verschillende tinten blauw, grijs en wit. De streepjes en stippen waaieren subtiel uit en als je van bovenaf kijkt lijkt het op een stroming. Even geen zin in een dessin? Gebruik dan de donkerblauwe achterkant voor variatie. Dit kun je ook doen met de kussenslopen.

Auping dekbedovertrek Crafted Collage

Auping Crafted Collage

Dekbedovertrek Auping Crafted Collage brengt kleur in je slaapkamer. In dit heldere en speelse overtrek van katoensatijn worden warme en heldere kleuren gecombineerd. In de kleurblokken zie je mooie weefstructuren; dit zorgt voor een extra rijke uitstraling. Meer zin in je rustige kant? Draai het overtrek dan om voor een zacht beige kleur met een subtiele structuur. De kussenslopen zijn paars en beige en hebben aan de achterkant ook die mooie weefstructuren.

Auping dekbedovertrek Revised Indigo detail

Auping Revised Indigo

Dekbedovertrek Auping Revised Indigo heeft een krachtig lijnenspel. De verschillende vormen en de kleuren bordeauxrood, zwart en indigo komen mooi samen in dit energieke overtrek van katoensatijn. Horizontale en verticale lijnen zorgen voor een 3D effect. Wil je het iets rustiger? Draai het overtrek dan gewoon om. Dan heb je een tweede overtrek met een dessin van indigoblauw.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs