Accessoires zijn niet weg te denken uit de hedendaagse slaapkamer. Het nachtkastje Auping biedt alle opbergruimte die je nodig hebt. Heel mooi vormgegeven en praktisch. De collectie nachtkastjes van Auping is helemaal passend bij de Auping bedmodellen, maar misstaan ook zeker niet naast een bed of boxspring van een andere fabrikant.

Nachtkastje Auping Pixel

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

Auping Pixel nachtkastje

Nachtkastje Auping hocker

De Auping hocker is een echte sfeermaker in je slaapkamer. Deze maken de boxspring helemaal af! Door de hocker toe te voegen aan je Auping boxspring creëer je nog meer gezelligheid en comfort. Supermooi naast de Auping Original boxspring of naast het Auping Original bedmodel.  De hockers kun je bekleden met dezelfde stof als je boxspring uit de Auping collectie, maar denk ook eens aan een contrasterende kleur in dezelfde stof. Dan is het nachtkastje opeens minder voorspelbaar en misschien zelfs wat eigenwijs.

 

Nachtkastje Auping Auronde aanhangtafel

De collectie nachtkastjes van Auping is niet compleet zonder het Auping Auronde tafeltje. Het tafeltje is verkrijgbaar in alle kleuren en beitsen van de Auping Auronde en de drie hoogtes van de Auping Auronde bedomranding. Het Auping Auronde tafeltje is voorzien van boorgaatjes voor het plaatsen van een Auronde lectuurhouder. De Auronde lectuurhouder is gemaakt van gebogen staal in de kleur aluminium, wat mooi past bij de aluminium accenten van de Auronde.