Een nachtkastje boxspring is onmisbaar naast een boxspring. Niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor het opbergen van uw boek, horloge en bril. Het nachtkastje voor naast de boxspring is qua hoogte helemaal aangepast aan de boxspringmodellen; meestal iets hoger dan een nachtkastje bij een ledikant.

Auping Pixel

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan jouw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

Auping hocker

De Auping hocker maakt de boxspring helemaal af! Zo’n kubus gestoffeerd in dezelfde stof als je boxspring creëert nog meer comfort en gezelligheid in je slaapkamer. Wanneer je de hocker stoffeert in een contrasterende kleur is het effect weer heel anders. De Auping hocker is een moderne en stijlvol alternatief voor het nachtkastje. Het geeft voldoende ruimte voor je wekker, leesboek en bril.

Quadrant nachtkastje

Quadrant hangend nachtkastje

Quadrant is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden: wil je een boekenkast, een dressoir of een nachtkastje dat samen met jou wordt ontworpen? Selecteer de modules, kies de juiste kleuren en voeg daar wielen, een plint of een poot aan toe. Of beslis dat je het opgehangen wilt hebben. Eigenlijk wordt het altijd mooi! We ♥ it!

Loof Tripod

Loof Tripod met lade Loof Tripod

Loof Tripod met lade is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder teveel ruimte in te nemen.  Loof Nachtkastje Tripod met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. De kleine lade biedt opbergruimte voor kleine spulletjes zoals een boek of sieraden. Het nachtkastje heeft een subtiel detail: aan de onderzijde van de lade is een uitsparing gemaakt zodat de lade makkelijk te openen is.

Loof Frame nachttafel

Loof Bijzettafel Frame bestaat uit een vierkant blad met afgeronde hoeken. De schuin afgewerkte randen geven de bijzettafel een luchtige uitstraling. Ideaal voor telefoon, boek of wekker. Frame is ontwikkeld in samenwerking met stylistenduo April and May en Amsterdams lifestyle merk Marie-Stella-Maris.