Jarreau day night tekst

Milano slaapbanken

Een paar keer per jaar krijgen we de vraag of we ook slaapbanken verkopen. Maar die dan wel lekker zitten en liggen én ook makkelijk in- en uit te klappen zijn. Met Milano slaapbanken uit Italië hebben we hierop het antwoord gevonden. 

Milano Bedding is een fabrikant van comfortabele en zorgvuldig ontworpen slaapbanken en slaapfauteuils die tot in detail zijn bestudeerd. Alle ontwerpen zijn gemaakt om lang mee te gaan en vooral om jou en je gasten maximaal comfort te bieden. De slaapbanken van Milano Bedding zijn mooi om te zien, veelzijdig en zeer functioneel omdat ze zijn uitgerust met comfortabele dikke matrassen en eenvoudige maar hoogwaardige uitklapsystemen.

Milano Bedding is in 1996 ontstaan ​​uit Kover, een bedrijf dat al dertig jaar toonaangevend was in de productie van slaapbanken, bedden en matrassen.

In samenwerking met verschillende ontwerpers heeft Milano Bedding sinds de oprichting modellen willen creëren die design, comfort en technologie combineren. En dat alles om slaapbanken dezelfde kwaliteit te geven als die van bedden en banken.

De producten van Milano Bedding streven altijd naar innovatie, de ontwikkeling van technologieën en oplossingen die de functionaliteit en bruikbaarheid van uitklapsystemen kunnen vergroten door gebruik te maken van geavanceerde techniek. Bij bijna alle Milano Bedding-producten hoeven kussens of rugleuningen tijdens het in- en uitklappen niet te worden verwijderd; bovendien bieden tal van modellen ook de mogelijkheid om een ​​opgemaakt bed met lakens en een lichte deken te bevatten.

Jarreau

Jarreau is een comfortabele slaapbank met contrasterende biezen en het beproefde Lampolet-mechanisme. Naast het comfort van een bed met een matras van 14 cm hoog, is het ook een zachte en comfortabele 2-zits- of 3-zitsbank met een modern design, elegant afgewerkt tot in elk detail. Door simpelweg de rugleuning te draaien, zonder de kussens te hoeven verwijderen, verandert de slaapbank Jarreau in een comfortabel bed met een matras van 200 cm, een perfecte slaapbank voor dagelijks gebruik. De hoes is volledig afneembaar.

Stan

Stan is een slaapbank met slanke armleuningen, met gebogen lijnen en desgewenst met een gekleurde bies.
Deze slaapbank kan qua bekleding en afmetingen enorm worden gepersonaliseerd: naast het brede scala aan stoffen, leer en eco-leer in vele kleuren, is het ook mogelijk om te kiezen uit 8 armleuningen. Van superslank tot robuust en van helemaal recht tot gebogen. De armleuningen bepalen de stijl van de bank en maken hem tegelijkertijd geschikt voor elke ruimte.
Om het bed open te klappen hoef je alleen maar  aan een lus te trekken die verborgen zit tussen de kussens. Zo klap je  de rugleuning om en laat je de bedbodem en de matras op de grond zakken.

Naast de Jarreau en de Stan, die wij in de winkel hebben staan, heeft Milano nog veel meer modellen slaapbanken. We hebben een uitgebreide catalogus en helpen je graag met de keuze!

Heb je interesse in een slaapbank van Milano Bedding? Maak een afspraak met de Milano-specialist en kom naar de winkel!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale