Yumeko

Veel van de producten om ons heen worden gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. En dat is helemaal niet nodig. Yumeko wil laten zien dat lekker slapen ook eco kan. Zelf zeggen zij erover:

“Change the world sleeping (and bathing). Dat is onze droom. We maken beddengoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Iets dat eerst onmogelijk leek is nu onvermijdelijk. Door u mooie, duurzame alternatieven te bieden voor bed en bad willen we uw leven wat aangenamer en comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker.”

De FairChain van Yumeko

Yumeko werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain, voor alle producten in de slaap- en badkamer. Dat is ‘beter slapen’ in alle opzichten: comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed. Ze zoeken over de hele wereld voor u naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen. Ze doen er alles aan om u te verzekeren van top kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alle producten hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn door onze strenge selectieprocedure gekomen. U voelt niet alleen het verschil, u maakt ook het verschil.

De producten van Yumeko komen uit Nederland, Duitsland, India, Oostenrijk, Peru en Turkije. Ze werken met betrokken bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van Fairtrade of de Global Organic Textile Standard (GOTS). Deze werken zonder gif, zonder kinderarbeid en zonder dat dieren er voor lijden. Dat slaapt namelijk veel lekkerder. En het is beter voor de katoenboeren en hun kinderen, de eenden, de schapen, het land, de rivieren en de lucht. Gezonder en dus beter voor onszelf en onze kinderen.

Bij de Droomfabriek kunt u terecht voor de dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden en kussens van Yumeko.