Tempur

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Vandaag de dag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ‘Certified Technology’-zegel mag gebruiken. Zo bouwt het merk voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust geven.

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

Tempur kussens

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt je je slaaphouding verbeteren en hiermee de kwaliteit van je nachtrust. Tempur biedt een breed assortiment hoofdkussens, afgestemd op de meest uiteenlopende voorkeuren en slaaphoudingen. Ondersteun je hoofd en nek met een goed hoofdkussen en verbeter de kwaliteit van je slaap.

TEMPUR Original TEMPUR Sonata TEMPUR Comfort Cloud

Tempur matrassen

De unieke drukverlagende eigenschappen van deze matrassen zorgen voor de meest comfortabele nachtrust. De matrassen in de Original collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. Indien je alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Sensation collectie de perfecte keuze. De Sensation Matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen. De Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt.

Tempur Sensation Elite matras Tempur Cloud Supreme matras

Ledikanten en boxsprings

Het ideale Tempur bed is in een aantal simpele stappen samen te stellen. Uiteraard helpen wij je graag om een goede keuze te maken.

  1. Kies de juiste matras
  2. Kies de juiste bedbodem
  3. Kies de juiste stoffering
  4. Kies de juiste pootset

Nu alleen nog een kussen en je slaapsysteem is klaar!

Tempur North Tempur Relax Bed

 

showroommodellen

Tot 50% korting

sale