Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949. Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor jouw slaapcomfort te waarborgen. En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn.

De collectie van Swissflex

Geltex is een innovatie van Swissflex die ongekend slaapcomfort garandeert. De nieuwe fusie van hoogelastische gel en ademend schuim voldoet volledig aan de beproefde drievoudige formule voor een gezonde nachtrust: perfecte drukverlaging en ondersteuning dankzij het hoogelastische gel-aandeel en onovertroffen ademend vermogen dankzij de open celstructuur op microniveau.

De nieuwe bridge®-technologie in de lattenbodems van Swissflex maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische, gecontroleerde drukverlaging over de lengteas. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordt geboden. Naast de innovatieve matrassen en hoogtechnologische bodems, heeft Swissflex ook een aantal hele mooie bedmodellen en boxsprings in de collectie. Neem bijvoorbeeld het mooie bed Expression, Silhouette of de boxspring met Peking hoofdbord.

Swissflex Box Paris Swissflex Expression Swissflex Silhouette

showroommodellen

Tot 50% korting

sale