STIJL

Een STIJL meubel wordt precies naar jouw smaak gemaakt. En ook nog eens helemaal op maat, zodat het meubel jouw ruimte optimaal benut. Dit is niet zomaar een meubel, maar een uniek en bijzonder exemplaar dat door jou persoonlijk is ontworpen. STIJL staat dan ook voor klasse en vakmanschap.

Dressoirs

Met STIJL kun je de mooiste dressoirs ontwerpen. Op pootjes, zonder pootjes en zwevend.

Wandmeubels

Televisiekasten, boekenkasten en dressoirs, of combinaties ervan, met hier en daar een deur; ook dat is mogelijk met STIJL.

STIJL meubel STIJL meubel STIJL meubel

Een op maat gemaakt meubel van STIJL staat prachtig in jouw interieur, want je ontwerpt het helemaal zelf. De kleuren, de greep en de accessoires; it is up to you! Kies voor ton-sur-ton als je wilt dat het meubel helemaal matcht met je interieur. Of  wil je liever een eye catcher in een opvallende kleur en uitvoering? Wij helpen je graag met het maken van de keuzes en zullen ervoor zorgen dat het meubel functioneel wordt.

Meer over STIJL

STIJL is eigenlijk ‘slechts’ een moderne meubelfabriek mét een fantastisch tekenprogramma voor meubelen. Met een collectie mooie decors, grepen, accessoires en wat hulp van een echte kastenontwerper kun je alles maken wat je wilt. De maatwerk meubelen worden stuk voor stuk geproduceerd in Gorinchem.

Kom je ons een bezoek brengen? Wij vinden het fijn wanneer je van te voren aangeeft dat je langskomt. Neem de globale meten mee van de ruimte die je hebt. Dan nemen wij de tijd om je de STIJL meubelen te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Tijdens het ontwerpen kun je precies zien wat het meubel kost en welke prijsconsequenties jouw aanpassingen hebben. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij – indien nodig – op afspraak bij je thuis de exacte maten meten.

Een greep uit de collectie

showroommodellen

Tot 50% korting

sale