Raffito

Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in verrassende kleurstellingen. Met Raffito kasten kun je een hoogwaardige en hedendaagse kastenwand creëren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kun je voortaan in stijl, want er is altijd een ontwerp dat bij jou past. Daarbij worden alle Raffito kasten exact volgens de wensen van de klanten op maat gemaakt. Alle Raffito kasten worden duurzaam geproduceerd, waarbij de meeste zelfs voorzien zijn van het PEFC-certificaat. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid met een garantie van 20 jaar.

Raffito Klassieke kast

Met een klassieke kast op maat van Raffito, tover je elke rommelige kamer om tot een sfeervolle ruimte.

Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek

Moderne kast

Met een moderne kast op maat van deze fabrikant, maakt je je ruimte opgeruimd en functioneel.

Raffito garderobekast Modern Raffito garderobekast omlijste deuren Raffito garderobekast omlijste deuren

Loft kast

Met de Loft kast op maat van de Droomfabriek transformeer je je ruimte in een warme en opgeruimde kamer. En natuurlijk hoef je niet in een loft te wonen om een Loft kast te plaatsen!

Raffito Loft wit 2 Raffito Loft Raffito Garderobekast Loft

Landelijke garderobekast

Met een landelijke kast maak je van je kamer direct een sfeervolle en behaaglijke ruimte!

Raffito Barn    Barn detail Raffito Garderobekast Barn fjordgroen 

Kom je ons een bezoek brengen? Wij vinden het fijn wanneer je van te voren aangeeft dat je langskomt. Neem de globale meten mee van de ruimte die je hebt. Dan nemen wij de tijd om je de Raffito kasten te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Tijdens het ontwerpen kun je precies zien wat de kast kost en welke prijsconsequenties jouw aanpassingen hebben. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Soms kan de op maat gemaakte garderobekast al binnen 4 weken bij je thuis staan!

showroommodellen

Tot 50% korting

sale