Quadrant

In 1917 werd een meubelmakerij opgericht in Aulum, Denemarken. De timmerman ontwikkelde door de jaren heen een systeem om op heel flexibele wijze een kast samen te stellen. Het idee was om een eenvoudig, flexibel en multifunctioneel kastensysteem te maken. Het resultaat was de voorloper van het Quadrant systeem: Classic. Gedurende bijna 40 jaar heeft het Classic systeem bewezen dat de kwaliteiten en mogelijkheden als flexibel en multifunctioneel systeem ongekend zijn. Dit systeem kon zeer eenvoudig opgebouwd worden en weer uit elkaar gehaald worden om op een andere wijze weer gemonteerd te worden. Dit om een ander praktisch gebruik te bereiken, in plaats van te worden vervangen. Quadrant is eveneens een product van de meubelmakerij in Aulum, waar de details, flexibiliteit en multifunctionaliteit als basis zijn genomen. Het is erg belangrijk dat het Quadrant systeem invulling geeft aan jouw wensen met betrekking tot opbergmogelijkheden en flexibiliteit. Het systeem dient tevens een visuele ervaring te zijn.

De mogelijkheden van Quadrant

Quadrant is een systeem dat aan de muur opgehangen kan worden. Zo kun je speelse wandmeubels creëren, maar ook heel praktische.

Uiteraard kan de kast ook op een aluminiumkleurige poot. Of gewoon op de grond zetten: stiekem zit er dan een stelpootje onder, maar die zie je niet.

Voor de kleinere en praktische kasten kun je ook kiezen voor een Quadrant kast op een wielset.

Ook op een plint is de kast een plaatje om te zien.

Lundia kasten ABC Quadrant

‎Bij Quadrant nemen ze hun verantwoordelijkheden op het gebied van het milieu serieus. Zij produceren de kasten in de eigen fabriek in Aulum. En ze verzenden de meubels alleen in platte verpakkingen met minimale ruimteverspilling.‎ Zo merken wij steeds vaker dat deze fabrikant over alles nadenkt, want er is geen planeet B, zeggen ze dan!

De Droomfabriek heeft gekozen voor het Quadrant systeem, omdat het mooi, duurzaam en flexibel is. Wat je ook bedenkt, vaak kunnen we het realiseren met dit mooie systeem. Wanneer je kiest voor een kast van Quadrant dan kies je voor kwaliteit voor de lange termijn.

Een greep uit de collectie

showroommodellen

Tot 50% korting

sale